Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Nyílt napok a Kodolányin Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 13.

ImageA Kodolányi János Főiskola 2011 szeptemberében induló képzéseit mutatja be a főiskola három oktatási helyszínén 2011. január 15-én és január 22-én. A nyílt napok keretében a 2011 szeptemberében induló 9 BA alap-, 3 mester-, valamint négy felsőfokú szakképzési-szakokról minden információt első kézből gyűjthetnek be a leendő főiskolások.

 

„A nyílt napok lehetőséget biztosítanak a felvételiző diákok számára, hogy közelebbről megismerjék azt a felsőoktatási intézményt, ahol életük jelentős periódusát fogják eltölteni.” – nyilatkozta a Fehérvári Híreknek Tóth Bence kommunikációs titkár – „Az érdeklődők betekintést nyerhetnek az érdeklődők a Kodolányi János Főiskola pezsgő életébe, körbejárhatják a Nemzeti Minőségdíjas intézmény kampuszát és természetesen a főiskola elismert oktatóinak segítségével megismerhetik a diákok a Kodolányi János Főiskola által nyújtott széles képzési kínálatot.”

A KJF bölcsészettudomány, pedagógia, gazdálkodástudomány, művészeti- és társadalomtudomány területeken kínálja képzéseit. Alap szakjainkat nappali, levelező és távoktatás tagozaton, míg mesterszakjainkat levelező tagozaton államilag támogatott és költségtérítéses finanszírozási formában egyaránt meghirdetik.

• Székesfehérvár, 2011. január 15., szombat 10 óra (8000 Székesfehérvár, „A" épület, Szabadságharcos út 59.)

• Siófok, 2011. január 15., szombat 10 óra (8600 Siófok, Petőfi sétány 1.)

• Budapest, 2011. január 22., szombat 10 óra (1139 Budapest, Frangepán utca 50-56.)

Az információs napokon az általános tájékoztatót a szakbemutató órák követik. Az Ügyfélszolgálat felkészült munkatársai pedig a felvételi eljárással kapcsolatos kérdésekben állnak minden érdeklődő rendelkezésére.

Az elmúlt évekhez hasonlóan a főiskolánk idén is részt vesz hazánk legnagyobb oktatási seregszemléjén az Educatio 2011 szakkiállításon, melyre 2011. január 21-22. között kerül sor a Papp László Budapest Sportarénában.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >