Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Székesfehérvári megálló - először itt tart pihenőt a Budapest-Bamako mezőnye
Székesfehérvári megálló - először itt tart pihenőt a Budapest-Bamako mezőnye Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 14.

ImageElfogadva Székesfehérvár polgármesterének, dr. Cser-Palkovics Andrásnak invitálását, a fővárosi rajt után először Székesfehérváron tart pihenőt a Budapest-Bamako Rally mezőnye. A futamon résztvevő kb. 150 csapatban vannak a Dakarról ismert „nagy nevek”, azaz külföldi pilóták és ismét van fehérvári csapat is. A LogSol Fehérvár Team 67-es rajtszámmal versenyez.

 

Percenként indítják a Hősök teréről a versenyben résztvevő autókat, így várhatóan Székesfehérvárra is sorban gurulnak majd be a csapatok. Az autók az elkerülő út melletti Tesco-parkolóba érkeznek meg 10 órától kb. 12 óráig. Mindegyik csapat 10 percet tölt városunkban, a résztvevőket Östör Annamária, az egészségügyi és sporttal kapcsolatos feladatkörök tanácsnoka köszönti Székesfehérvár polgármestere nevében.

Emellett meleg teával és pogácsával kínálják a hosszú útra induló pilótákat és navigátoraikat. A verseny karitatív célokat szolgál, a csapatok által gyűjtött adományokat kamionok szállítják az afrikai térség megsegítésére.

A mezőnyt kísérő kamionok is megállnak majd Fehérváron, a parkoló külső felén gyülekeznek a szállítójárművek és sofőrjeik. A 67-es rajtszámú LogSol Fehérvár Team várhatóan 11.15-11.20 körül érkezik meg a parkolóba.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >