Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Értékes hazai siker
Értékes hazai siker Nyomtatás E-mail
Írta: Káldor Márk / MÁV Előre SC   
2011. január 16.

ImageA jövő szempontjából rettentően fontos győzelmet aratott a MÁV Előre SC Pro Patria Electronics csapata a Nyíregyháza Pensumvolley ellen. A fehérvári alakulat ugyan nehezen lendült játékba, de az első nyert szett után már nem lehetett megállítani a Tálas Zsuzsanna – Dzunics Anna duó vezérletével nagyot küzdő kék-fehéreket.

 


Egyáltalán nem voltak jók a mérkőzés előtt a vendéglátók számára az előjelek, mivel Vacsi Evelin több hetén át tartó betegsége után éppen csak visszatért, Papp Dóra lázas beteg, Antal Anett csonthártya-gyulladással bajlódik, míg Dzunics Anna az ifjúsági válogatottal a Szlovéniában megrendezett ifjúsági EB-n vette ki a részét és csupán két napja állt ismét edzésbe. Fésüs Irén annak sem örült, hogy egy kellőképpen motivált,s a sokszoros volt válogatott Botos Fruzsinával megerősödött ellenféllel kellett a középszakasz első fordulójában összecsapniuk.


Ez annál is inkább igaz, mivel a nyírségieknek még ez idáig nem volt győzelmük, a vasutasok mestere,pedig nagyon félt, nehogy éppen Fehérváron szakadjon meg ez a sorozatuk, hiszen ők a létükért küzdöttek. Az első játékrészben alaposan ráijesztettek Tálasékra a nyíregyiek, aztán a szett közepe felé visszajött a MÁV a meccsbe, és innentől már nem volt megállás. Beindult a hazai henger, Dzunicson egyáltalán nem látszott a kihagyás, míg Antal Anett leütései rendre őrületbe kergették a ellenfelüket.


A harmadik játszmában tovább érvényesítette a papírformát a MÁV Előre, és még azt a szívességet is megtette Botoséknak, hogy elérjék a tízpontos határt…

Extraliga-Nők, KÖZÉPSZAKASZ az 5-8. helyért, 1. forduló

MÁV ELŐRE SC Pro Patria Electronics – NYÍREGYHÁZA

PENSUMVOLLEY 3-0 (21, 16, 10)

Székesfehérvár, Jáky József Középiskola, 200 néző

V: Ujházi, László É.

MÁV Előre P.P.: ANTAL 10, DZUNICS 11, Vacsi 8, Kondor 6, TÁLAS 10, Meek 6 Cs: Deli-Germann (liberó) Edző: Fésűs Irén NYÍREGYHÁZA

PENSUMVOLLEY: Akimova 3, SZIKSZAI 9, Sipos T. 4, Czipták 5, Roma 4, Botos F. 7 Cs: Török (liberó), Morvai A., Kovács B. Edző: Kolozsi János

A mérkőzés alakulása.

1. játszma: 6-4, 11-11, 11-15, 18-16, 22-20

2. játszma: 6-1, 11-6, 19-14, 22-15

3. játszma: 7-5, 11-5, 13-7, 18-8, 23-8

MESTERMÉRLEG:

Fésűs Irén: Nagyon fontos győzelmet arattunk ma. Görcsösen játszottunk, betegségek hátráltattak bennünket, de a lányok fokozatosan lendültek bele, és a nehézségeink ellenére biztosan nyertünk.

Kolozsi János: Jól kezdtük a mérkőzést, az első szettben nem játszottunk alárendelt szerepet. Sajnálatos módon a harmadik játékrészben több hibát elkövettünk, megtörtük a saját lendületünket, így korántsem úgy sikerült a vége, mint ahogy én szerettem volna.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >