Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Jubileumi Nemes Nagy Ágnes-hét kezdődik
Jubileumi Nemes Nagy Ágnes-hét kezdődik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 18.

ImageA héten ismét változatos programokkal teli ünnepi hetet szervez a Nemes Nagy Ágnes Kollégium. Az idei jubileumi év, így még inkább várnak minden érdeklődőt a rendezvényekre. „Az ünnepi hét programjainak jelentősége a kulturális töltődésen túl az is, hogy ilyenkor a kollégium nyitottá válik a város iskolái, a régió kollégiumai és minden érdeklődő számára is.” - vallja Szilágyi Lászlóné, a kollégium igazgatója.

 

A székesfehérvári Nemes Nagy Ágnes Kollégium az országban elsőként vette fel Nemes Nagy Ágnes nevét 1996-ban. A következő évtől minden januárban ünnepi hetet szerveznek névadójuk tiszteletére.

Az időpontválasztás sem véletlen: a költőnő születésnapjához igazítva és Ágnes nap környékén rendezik meg a mindenkis számára nyitott programjaikat - immár 15. alkalommal. A kollégium tanárai és kollégistái az utolsó pillanatig lázasan készülnek a rendezvényekre.

Sokoldalúságukat a hét programjai és a diákszakkörökön készített alkotásokból rendezett kiállítás is mutatja. Ez a tárlat két héten keresztül, 2011. január 29-ig között tekinthető meg.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >