Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Legyen Ön is jól értesült - hírlevél szolgáltatás fehérvári szülőknek Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. január 19.

ImageEgy új szolgáltatásról tartott sajtótájékoztatót Brájer Éva alpolgármester és Orosz István az Önkormányzat Informatikai Központ igazgatója. Olyan hírlevélre iratkozhatnak fel a szülők a fehervar.hu-n, mely a város gyerekeknek szóló programjairól nyújt összefoglalót. A hírlevél korosztályokra bontva sorolja fel a szabadidő hasznos eltöltésére szolgáló kulturális programokat, sportolási lehetőségeket, nyári táborokat.

 

Tartalmaz majd továbbá olyan hasznos információkat is, mint az iskolai szünetek időpontja, de lesz szó benne a felvételikről, érettségiről és szakmai vizsgákról, sőt gyermek-egészségügyi kérdésekről is. Brájer Éva elmondta, hogy az elmúlt ciklusokban a Kulturális Bizottság elnökeként is sokszor tapasztalta, hogy nem elég a programokat megszervezni, hanem nagyon fontos ezeknek a népszerűsítése is.

 

Image
Fotó: Bácskai Gergely

A regisztráltak minden hónapban kapnak egy hírlevelet, mely a következő havi programokról szól. Az erről szóló ismertetőt a félévi bizonyítvánnyal együtt is megkapják majd a szülők.

Orosz István kiemelte, hogy az oktatas.fehervar.hu oldalon van lehetőségük a szülőknek a regisztrációra, a hírlevelet pedig az Önkormányzat Kommunikációs Központ fogja kiküldeni. Egy szabvány html alapú hírlevél lesz, amit minden ma használatos levelező rendszer szerkesztett formában tud megjeleníteni.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >