Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow A történelem oktatás megújításáért
A történelem oktatás megújításáért Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 25.

ImageKözép- és általános iskolai történelem szakos tanárok számára szervez konferenciát február 5-én a Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola történelem munkaközössége. A pályázati támogatással megvalósuló programon ingyenesen vehetnek részt azok a tanárok, akik időben regisztrálnak a régióból.

 

2011. február 5-én (szombaton) 9.45 órától a Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola Sziget utcai épületében kerül sor a történelem tanárok számára szervezett konferenciára. „A megújulás lehetőségei a történelem oktatásában” című szakmai program a TÁMOP 3.4.4. pályázat keretében valósul meg.

Stettler Zsuzsanna sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a Teleki megküldte a térségben található intézményeknek a konferencia meghívóját, hogy minél több közép- és általános iskolai történelem szakos tanár részt vehessen az ingyenes szakmai programon a közép-dunántúli régióból.

A plenáris ülésen Tari Annamária pszichológus tart előadást, ezt követően három szekcióban folytatódik a szakmai munka. Bemutató órák, műhelyfoglalkozások és múzeumpedagógiai foglalkozások szerepelnek a programban. Tankönyvkiadók és digitális anyagokat forgalmazó cégek pedig workshoppal és vásárral várják a résztvevőket.

A konferencia ideje alatt végig látogatható a „Jó gyakorlatok szobája”, ahol teaház működik és kötetlen beszélgetésekre is sor kerülhet.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >