Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Tökéletes körülmények között készül az NB II-es válogatott
Tökéletes körülmények között készül az NB II-es válogatott Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. január 27.

ImageCsütörtökön délután játssza első felkészülési mérkőzését az Antalyaban edzőtáborozó NB II-es válogatott. - A hét elején a törökországi Belekbe utazott a Ness Hungary NB II-es válogatott, amely csütörtökön játssza le első mérkőzését, majd a hétfői táborzárásig további három találkozón lép pályára. Horváth Ferenc és Pető Tamás, a ligaválogatott szakvezetői kedden kettő szerdán pedig egy edzést tartottak a 22 fős keretnek, majd csütörtökön kora délután Azerbajdzsán olimpiai válogatottja ellen lép először pályára az együttes.

 

Pénteken a német élvonalbeli Mönchengladbach második csapata lesz az ellenfél, míg szombaton a román élvonalbeli Panduriival méri össze az erejét a 23 éven aluli másodosztályú játékosokból összeállított magyar együttes.

Belekben kitűnő körülmények között készül a csapat, ideális, 17-19 fokos a levegő hőmérséklete, 12 remek talajú pálya szolgálja ki az ott készülő együtteseket. A játékosok láthatóan komolyan veszik az edzőtáborozást, a szakmai stáb beszámolója szerint hatalmas lelkesedéssel vetették bele magukat a munkába.

Külön érdekesség, hogy csütörtökön a Paks együttese, míg néhány nappal később a Győr is Antalyaba utazik, sőt ugyanabban a szállodában foglaltak szállást maguknak, mint ahol az NB II-es válogatott lakik.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >