Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
XIV. Újévi Focikupa Zámolyon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. február 02.

Image Néhány nappal ezelőtt rendezték meg a XIV. Újévi Focikupát Zámolyon. Az idei évben másodszor került sor a kölyökcsapatok megmérettetésére is. Az Újévi Kölyök Kupát ismét Zámoly csapata vitte el. A további sorrend: Vidi, Aba, Csákvár, Sárszentmiklós, Tác és Vál. Szintén Zámoly csapatából került ki a torna gólkirálya: Erdélyi Ádám.

 

Megyeri Melinda és Bakonyi Péter, a program szervezői elmondták a Fehérvári Híreknek, hogy a felnőtt csapatok – összesen 9 nevezett csapat – szombaton délután kezdték el a mérkőzéseket.

 Vasárnap délig minden csapat játszott minden csapattal, így a kapott pontok és a gólarányok alapján kialakult az alsó és a felsőház. Mivel a kialakult házakon belül minden csapat tisztalappal indult, így meccsről-meccsre változott a pillanatnyi állás.

 

Image
.

Az így kialakult végeredmény:

1. Pista és Társai

2. HO-S-C

3. Zoli Pékség

4. 100 FTB

5. Fekete Viperák

6. Léhűtők

7. Belina

8. Nem megy

9. Miért

 

Image
.

Gólkirály: Balogh Norbert

Legszimpatikusabb csapat: Belina.

„A díjak átadása után zsíros kenyérrel, itallal és beszélgetéssel zártuk ezt az ismét jól sikerült hétvégét.” – nyilatkozták a szervezők, akik a nevezési díjakból befolyt – a költségek levonása után maradt – 15.000 Ft-ot a Zámolyi KSE részére ajánlották fel.

Image
.

Végezetül jöjjön a köszönetnyilvánítás:

Köszönet illeti a támogatókat: Csanádi Imre Általános Iskola, Zámoly Polgármesteri Hivatala, „Háló” Zámoly Fejlődéséért Egyesület, Szalai Péter (Pedró Söröző), Nagy Ferenc és Szele Szilvi (Ferkó Kocsma, Szilvi Virágbolt), Simon Zoltán (Zoli Pékség), Siki Ferenc (Coop).

Külön köszönet Szűcs Bertalannak a Kölyök Kupa szervezésében való részvételért, Menyhárt Mihálynak pedig a Kölyök Kupa mérkőzéseinek levezetéséért.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >