Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow ÚJ SZÉCHENYI TERV - MEGÚJULÓ FEJLESZTÉSPOLITIKA
ÚJ SZÉCHENYI TERV - MEGÚJULÓ FEJLESZTÉSPOLITIKA Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. február 03.

Image Székesfehérvárra érkezik az Új Széchenyi Terv roadshow. A programsorozat január második felében indult útjára, s holnap városunkban állomásozik. Az országjáró körút és az eseménysorozat célja, hogy a pályázati rendszer egyszerűsítéséről és a pályázati kiírásokról szóló információk minden érintetthez, és különösen a hazai mikro-, kis- és középvállalkozásokhoz első kézből juthassanak el. A fórumsorozat együttműködő partnerei a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége.

 

Az eseménysorozat minden megyében házhoz viszi az Új Széchenyi Tervet azokhoz a vállalkozásokhoz, amelyek munkahelyeket teremtve hasznosíthatják forrásait. Az elhangzó észrevételek, javaslatok beépülnek a későbbiekben várható pályázatokba. Így az Új Széchenyi Terv még inkább megfelelhet majd a lehetséges pályázók igényeinek, elvárásainak.

2011. február 4-én (pénteken) 10.00 órakor kerül sor az „ÚJ SZÉCHENYI TERV – MEGÚJULÓ FEJLESZTÉSPOLITIKA" országjáró körút Fejér megyei rendezvényére.

Dr. Cser-Palkovics András polgármester és Radetzky Jenő kamarai elnök köszöntőjét követően Petykó Zoltán, az NFÜ elnöke ismerteti az Új Széchenyi Tervet. Ezután több szakértői előadás következik.

Ezeket Lehrner Lóránt, az NFÜ integrációs elnökhelyettese, Siba Ignác főigazgató, Gazdaságfejlesztés Operatív Program Irányító Hatósága, NFÜ dr. Palicz Tamás főigazgató, Humán Erőforrás Operatív Programok Irányító Hatósága, NFÜ Nagy Róbert főosztályvezető-helyettes, Regionális Operatív Programok Irányító Hatósága, NFÜ és dr. Nagy Szilvia Anikó főosztályvezető-helyettes, Elnöki Kabinet, NFÜ tartják.

A találkozót interaktív fórum követi.

Helyszín: Városháza, nagyterem

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >