Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Remek játékkal nyert a Vidi II Ausztriában
Remek játékkal nyert a Vidi II Ausztriában Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos / Videoton FC   
2011. február 06.

ImageCsapatunk feledtetve a csütörtöki gyengébb teljesítményt, ezúttal magabiztos győzelmet szerzett osztrák ellenfelével szemben. Részletek: SVL Flavia Solva - Videoton FC II 1-3 (0-2) Hartberg, 100 néző / Gólszerző: Kofcic (50') illetve Olasz (23' és 40'), Kálmán (72') / Videoton FC II: Somodi (Czirjék 46') - Vaszicsku, Papucsek, Papizsanszkij, Présinger - Gyurcsó, Soós, Margitics, Rása (Kis 46'), Móri (Babos 55') - Olasz (Kálmán 46')

 

Szombaton délben ismét a hartbergi sportkomplexum műfüves pályáján játszott nemzetközi felkészülési mérkőzést a Vidi II. Az ellenfél ezúttal a harmadik ligában szereplő leibnitzi SVL Flavia Solva volt. A mérkőzésre ezúttal jóval több néző látogatott ki, mint csütörtökön este, ennek egyik magyarázata lehet az időjárás, ugyanis ragyogó napsütés fogadta a csapatokat, a hőmérséklet pedig körülbelül 10 fok lehetett.

Szerencsére nem csak az időjárás változott csütörtök óta, hanem csapatunk hozzáállása is. Gyurcsó már a mérkőzés 3. percében közel járt a gólszerzéshez, 16 méterről leadott lövése azonban a kapufán csattant. Egy perccel később hasonló távolságból Olasz lőtt centikkel kapu mellé. A 23. percben már nem hibázott a Vidi II támadója.

Soós ugratta ki a jobbszélen Gyurcsót, aki középre passzolt és a menetrendszerűen érkező Olasz közelről talált be az osztrákok kapujába egy gyönyörű akció végén (0-1). A gól után is lendületben maradt csapatunk, futószalagon jöttek a helyzetek, de az újabb gólra negyedórát kellett várni. A mérkőzés 40. percében ezúttal Móri ugratta ki Gyurcsót, aki újabb gólpasszt adott Olasznak (0-2). Érdekesség, hogy a téli felkészülési mérkőzéseken Olasz "csak" párosával tud gólt lőni, ez volt egyébként Dini idei hatodik találata.

Fordulást követően, viszonylag hamar szépíteni tudott a Flavia Solva együttese. Az 50. percben egy szép összjáték végén a szlovén vendégjátékos, Kofcic volt eredményes (1-2). A gól szerencsére nem fogta meg csapatunkat, az 53. percben Soós 16 méterről csupán centikkel lőtt az osztrákok kapuja fölé. A 72. percben Gyurcsó kiosztotta harmadik gólpasszát is a mérkőzésen, ezúttal a próbajátékon lévő Kálmán volt eredményes (1-3). A Vidi II remek teljesítményt nyújtva feledtette a csütörtöki gyengébb produkciót és győzelemmel búcsúzott az ausztriai edzőtábortól.

Hartyáni Gábor:

Jól játszott a csapatom, akár még ennél is több gólt szerezhettünk volna. Mai ellenfelünk erősebb csapat volt, mint akikkel csütörtökön játszottunk, de a srácok ezúttal sokkal érettebb, jobb futballt mutattak be.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >