Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow A Vienna érkezik Székesfehérvárra
A Vienna érkezik Székesfehérvárra Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. február 11.

ImageKedden a Sapa Fehérvár AV19 folytatta a jó sorozatát, ezúttal Jesenicében, ahol büntetőkkel győzött. Pénteken hazai pályán a Vienna Capitals ellen is nagyon kellenek a pontok. - „Nem kezdtük jól a meccset, de a második harmadban felpörögtünk és csökkentettük a hátrányunkat, majd ki is egyenlítettünk a végén. A pontszerzéshez rendkívül nagy mértékben hozzájárult Eric Johansson pazar teljesítménye. Mások is voltak, akik jól játszottak, de azért látszottak a társaságon az utazás fáradalmai."

 

" Fiatal kapusunk, Bálizs Bence jól tette a dolgát, ám még bele kell szoknia a ligába. A speciális egységek hullámzóan játszottak, ez megnehezítette a helyzetünket. Örülünk a pontoknak, de a jövőben mindenképpen többet kell mutatnunk” – mondta Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 vezetőedzője.

Péntek este kemény kihívás vár a csapatra, a Vienna Capitals ellen Székesfehérvárott.

„Nagyon nehéz találkozó lesz, pláne hogy jópár játékosunk kisebb betegséggel küzd. Nem egyértelmű, hányan állnak majd rendelkezésünkre. Ettől függetlenül jó meccset akarunk játszani, tovább szeretnénk gyarapítani a pontjaink számát, kihasználva a hazai pálya előnyét. Tudjuk, hogy a Bécsnek van az egyik legjobb támadósora a ligában, ezért a kulcsjátékosaik semlegesítése rendkívül fontos lesz ahhoz, hogy esélyünk legyen a pontszerzésre. A speciális egységeinknek is jobban kell működniük. Természetesen a stabil védekezés kell, hogy a játékunk alapja legyen” – húzta alá a szakember.

Az összeállításban sok a kérdőjel, az azonban biztos, hogy Hetényi Zoltán az alapszakaszban már nem állhat a kapuba. A találkozón ismét magyar vonalbírót köszönthetünk: Igor Dremelj és Matjaz Hribar munkáját Nagy Attila segíti majd.

Sapa Fehérvár AV19 – Vienna Capitals

Székesfehérvár, 2011. február 11. 19:15

Vezeti: DREMELJ, Hribar, Nagy.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >