Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Vasárnap elhunyt a Gazdasági Szakbizottság elnöke Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. február 14.

ImageFebruár 13-án, vasárnap elhunyt Dr. Bezzegi Pál önkormányzati képviselő, a Gazdasági Szakbizottság elnöke, a Fidesz helyi frakcióvezetője. Székesfehérvár Önkormányzata saját halottjának tekinti Dr. Bezzegi Pált. - Alig több mint egy hónappal 64. születésnapja után, vasárnap elragadta a halál Dr. Bezzegi Pált. A gazdasági szakember 1976 óta élt Székesfehérváron. Képviselőként 2008 óta dolgozott, az akkori 13-as választókerületben időközi választáson szerzett mandátumot.

 

Első közgyűlési ciklusában a Városfejlesztési Bizottságban dolgozott, majd a Színházfelújítást vizsgáló eseti bizottságot vezette Dr. Bezzegi Pál. 2010-ben újraválasztották az immár kibővült 11-es választókerületben. Egyéni képviselőként jutott be a közgyűlésbe, azaz a városrészben élők akarata és bizalma hitelesítette munkáját továbbra is.

Szakmai tapasztalatai alapján ismét fontos terület irányítását, a Gazdasági Szakbizottság vezetését kapta megbízatásul. Emellett képviselőtársai felkérték a Fidesz Képviselőcsoportjának vezetésére is. Hivatásának elkötelezett, erkölcsi tartását mindenek felett megőrző ember volt – mondják róla ismerői. Az utolsó pillanatig tiszta szívvel és hatalmas akarattal végezte munkáját.

 

Image
.

Értékrendje, szakmaisága és embersége miatt mindenki tiszteletét kivívta. Képviselőként, családfőként, székesfehérváriként maximálisan eleget tett feladatainak – egészen vasárnapig, amíg egy magasabb akarat el nem szólította közülünk. Dr. Bezzegi Pált Székesfehérvár Önkormányzata saját halottjának tekinti. Temetéséről később intézkednek.

Dr. Bezzegi Pál rövid életrajza:

1947. január 7-én született Nagydorogon. A dunaújvárosi Kohóipari Technikumban érettségizett mint öntő technikus. 1970-ben szerzett diplomát a Budapesti Műszaki Egyetem Gépészmérnöki Karán. 1986-ban képlékenyalakítás témakörben védte meg doktori disszertációját. 1970 és 1978 között a mezőgazdaságban dolgozott. 1978-ban az Aluminiumipari Tervező és Kutatóintézet munkatársa lett. 1991-től családi vállalkozásban gépi forgácsolással kialakítható alkatrészek gyártásával foglalkozott. 1976. óta élt Székesfehérváron.

2008-ban időközi választáson szerzett mandátumot az akkori 13-as választókerületben. A Városfejlesztési Bizottságban dolgozott, majd a Színházfelújítást vizsgáló eseti bizottságot vezette. 2010-ben újraválasztották az immár kibővült 11-es választókerületben. A Gazdasági Szakbizottság elnökévé választotta a Közgyűlés. Képviselőtársai megbízták a Fidesz Képviselőcsoportjának vezetésével.

Kapcsolódó cikkeink:

 http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=288&Itemid=31

 http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=299&Itemid=31

 http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=304&Itemid=31

 http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=444&Itemid=31

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >