Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Digitalizálódás útján a Kodolányi
Digitalizálódás útján a Kodolányi Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. február 15.

ImageNetbookokkal segíti a tanulást a főiskola. - A Kodolányi János Főiskola a 2010/11-es tanévben kísérleti jelleggel három alapszak nappalis elsőéves hallgatói számára hordozható számítógépeket biztosít. A felsőoktatásban tanuló hallgatók mindennapjaihoz már elengedhetetlen a számítógép megléte, folyamatos használata. A Kodolányi János Főiskola vezetése éppen ezért tartotta fontosnak, hogy az új pedagógiai modell bevezetésével párhuzamosa, ingyenesen (21.000 Ft-os kaució ellenében) HP CompaQ Mini netbookot biztosítson a hallgatók részére

 

Első körben az első éves, nappali tagozatos turizmus-vendéglátás, gazdálkodási és menedzsment és szociális munka szakos hallgatók igényelhették a mini laptopokat, de a jövőben minden hallgatója számára tervezi biztosítani a Főiskola ezt a lehetőséget.

Tóth Bence kommunikációs titkártól megtudtuk, hogy a netbookok segítségével a hallgatók szakmai gyakorlatukat magas szinten és hatékonyan végezhetik el, valamint könnyebben használhatják a főiskola által kifejlesztett elektronikus (e-learning) tananyagokat.

A főiskola budapesti, székesfehérvári és siófoki kampuszain a WiFi hálózat segítségével a netbookokat szabadon használhatják a hallgatók.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >