Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
2010 legjobb kemposának választották Hegedűs Bendegúzt és Koncz Viktóriát Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. február 16.

ImageÖrömteli hír Székesfehérvár és egész Fejér megye sport és harcművészet rajongóinak, hogy a Zen Bu Kan Kempo Sportszervezet év legjobbjai szavazásán két helyi sportoló is az élen végzett. - A Székesfehérvári egyesület égisze alá tartozó Sárosdi Kempo Klub versenyzőjét, Koncz Viktóriát 2010 legjobb felnőtt női kemposának választották, míg a Székesfehérvári Kempo SE ifjú tehetségét, Hegedűs Bendegúzt az elmúlt esztendő legjobb fiú gyermek kategóriában értékelték a legtöbbre.

 

A 19. életévét márciusban betöltő Koncz Viktória 2010-ben aranyéremmel tért haza többek közt a Zen Bu Kan Kempo Felnőtt Magyar Bajnokságról, az V. Eger Kupáról és a XV. Hanshi Kupa nemzetközi versenyről. – tuduk meg Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől, aki elmondta, hogy Viktória remek amatőr teljesítményére a profi gálák szervezője, Takács Attila is felfigyelt, aminek eredményeképpen ringbe szállhat a 2011. április 10-én, Székesfehérváron rendezendő V. Profi Kempo Gálán. Hegedűs Bendegúz a Székesfehérvári Kempo SE történetének egyik legkiemelkedőbb tehetségű kemposa, a fehérvári és a magyar Zen Bu Kan Kempo büszkesége és egyben a jövő nagy reménysége.

 

Image
.

A csupán 11 esztendős Bendegúz az országos gyerek bajnokságon öt kategóriában indult, és mind az ötben(!) első helyen zárt. Statisztikailag ezt a teljesítményt is túlszárnyalta a VIII. Csákvár Kupán, ahol mind a hat versenyszámban, ahol tatamira lépett, győzni tudott. Ezeken kívül a XV. Hanshi Kupáról is aranyéremmel tért haza.

 

Image
Fotó: Pecsu Press

E remek eredményeket figyelembe véve Székesfehérvár, Fejér megye, és az egész ország méltán büszke lehet Koncz Viktóriára és Hegedűs Bendegúzra, akiknek ezúton is gratulálunk az év sportolója címhez!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >