Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Felkészülési mérkőzés: győzelem az Újpest ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Dénes András / Videoton FC   
2011. február 17.

ImageA Vidi a „főpróba főpróbáján”, azaz a bajnoki mérkőzések előtti finomhangolásokra is lehetőséget adó Ligakupa előtti utolsó felkészülési mérkőzésen 2-1-es győzelmet aratott az Újpest ellen. - Dr. Mezey György összesen huszonegy játékosnak adott lehetőséget, ami azért mutatja, hogy ez a meccs még a felkészüléshez tartozott, a lábakban benne van a korábbi edzések terhelése. A Vidi a Bozsovics – Lázár, Lipták, Vaskó, Andics – Nagy, Sándor, Farkas, Elek, Vasziljevics – Alves összeállításban kezdett, és már a mérkőzés elején magához ragadta a kezdeményezést.

 

Csapatunk többet birtokolta a labdát, fölényben játszott, ezért is volt váratlan, hogy a védők koncentrációs hibáját kihasználva az Újpest jutott előnyhöz.

A válasz elmaradt, a támadások nem jutottak el a közvetlen gólveszélyig, de a játékosok tisztességgel mentek, tették a dolgukat.A szünetben dr. Mezey György hetet cserélt, ezzel alaposan átalakult a csapat, csak Lázár, Vaskó és Elek maradt a mezőnyjátékosok közül a pályán.

A második játékrészben – főként Polonkainak köszönhetően – lendületesebb lett a játék, és a két támadó is agilisan játszott. Egyre több helyzetet dolgozott ki a Videoton, és a lehetőségekből gól is született: előbb Nikolics váltotta gólra a Lencse László elleni szabálytalanságért megítélt jogos tizenegyest, majd a hajrában maga Lencse is lőtt egy szép gólt – sőt a végén volt még egy helyzete a fiatal támadónak. Bár az előkészületi meccseken általában nem az eredmény az elsődleges, azért mindig jobb nyerni, mint kikapni.

A Vidi ha úgy tetszik, hozta a kötelezőt, azután szombaton már a Ligakupa következik: szombaton negyed háromkor a paksiakat fogadjuk.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >