Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Tornagyőzelemmel hangolt az U18
Tornagyőzelemmel hangolt az U18 Nyomtatás E-mail
Írta: Németh Zoltán / Videoton FC   
2011. február 22.

ImageA felkészülés hajrájához érkező Vidi U18 hibátlan mérleggel, mindössze egy gólt kapva nyerte meg a Mezővári József Emléktornát. - A maroshegyi labdarúgás legendás alakja, az Ikarus gárdáját évtizedekig irányító Mezővári József emléke előtt tisztelegve került megrendezésre az a hat csapatos torna, melynek mérkőzéseire a Sóstói Stadionban került sor. A szervezők meghívót postáztak a Videoton Baráti Kör, a Kisláng, a Tamási és a Sárosd együttesének, a létszámot a házigazda Dunafém-Maroshegy és a Videoton FC U18 tette teljessé.

 

Csapatunk a csoportmérkőzések során kapott gól nélkül teljesítette az 50 perces meccseket, Disztl László tanítványai előbb Hajdók góljával 1-0-ra nyertek a maroshegyiek ellen, majd 10 góllal terhelték meg a VBKE hálóját, itt Molnár Tibor 4, Kovács Zsolt 2, Hudák, Bicskei, Dudar és Szalánczi pedig 1-1 alkalommal volt eredményes.

Image
.

A döntőben a Kisláng várt a Vidire, ekkor ugyan már nem sikerült megőrizni kapunkat a góltól, ám a kislángiak találatára Hudák és Kovács is felelni tudott, a Videoton FC U18 így elhódította a Mezőrvári József Emléktorna első helyét. A Videoton FC U18 a március eleji bajnoki rajtot megelőzően még egy felkészülési mérkőzést játszik, szombaton a Vértesacsát fogadja a csapat Sóstón.

Disztl László, a Videoton FC U18 edzője:

Két héttel a bajnoki rajt előtt tökéletesen illeszkedett a programunkba ez a torna, a 3x50 perc jó lehetőséget adott arra, hogy mindenkit kellő ideig pályára küldjek. Örülök, hogy fokozatosan javuló játékot nyújtottunk, az első meccsen még akadtak kisebb megingások, de a döntőre jól felpörögtünk.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >