Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Kiütötte ellenfelét Ács László a 2. menetben a keceli MMA gálán!
Kiütötte ellenfelét Ács László a 2. menetben a keceli MMA gálán! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. február 27.

ImageÁcs László megismételte tavalyi teljesítményét a Kecelen rendezett profi MMA gála főmérkőzésén, szombaton. A székesfehérvári Professional Kempo Fighters Team (PKF Team) kemposa egy remekül kivitelezett bal horoggal padlóra küldte Imre Zsoltot a 2×5 percesre tervezett bunyó második menetében, aki az ütést követően rövid időre az eszméletét is elveszítette.

 

Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a −85 kg-os súlycsoportban rendezett összecsapás iránt hatalmas volt az érdeklődés: Ács László végig összeszedett, ésszel, keményen és látványosan megvívott sikerét a keceli sportcsarnok telt házas közönsége – érthető módon a többség a hazai kedvencnek, Imre Zsoltnak szurkolt – megdöbbenve vette tudomásul.

Image
Fotó: Pecsu

 

A párharc érdekességének számít, hogy a mostani találkozás egy tavalyi meccs visszavágójának volt tekinthető. Akkor azonban ugyancsak a székesfehérváriak kempo világbajnoka, Ács László nyert, szintén a második menetben, és akkor is kiütéssel, mely után orvosi ápolásra is szorult Imre Zsolt.

Ács László ezzel a győzelemmel remekül hangolt a 2010. április 10-én, Székesfehérváron rendezendő V. Profi Kempo Gálára.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >