Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Botrányba fullasztotta a Debrecen az elődöntő negyedik meccsét Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. március 01.

ImageSajnálatos véget ért az ifjúsági bajnokság elődöntőjének hétfői mérkőzése: a debreceniek egy általuk vitatott bírói döntésre hivatkozva példátlan módon megtagadták a játék folytatását egygólos fehérvári vezetésnél. - A mérkőzés 33. percében a Debrecen játékosai egy általuk lőtt kapuvasra azt hitték, hogy gól, dacára az egyértelmű játékvezetői hang- és karjelzésnek, miszerint nincs gól és a játék megy tovább. Miközben a hazaiak ezt figyelmen kívül hagyva örömködtek, a Sapa Fehérvár a bírói döntésnek megfelelően folytatta a játékot.

 

Ezt követően a csapat szabályos gólt ért el. Miután a játékvezetők ezt természetesen megadták, a Debrecen levonult a jégről, megtagadva a mérkőzés folytatását.

DHK-Jegesmedvék - Sapa Fehérvár AV19 2-3 (1-2, 1-1, -)

Debrecen, 200 néző, vezette: Nagy, Németh, Gangel, Sipos.
DHK: Fucskó - Csáti, Pál, Balázs, Zári, Fábián, Zsigmond, Gál, Könczei, Ritó, Koncság, Vincze D., Csuvár, Kiss-Vikonkal, Mocsári, Elekes Darabont, Ábrahám, Mizsák, Bagdács. Vezetőedző: Fekete Albert.
Sapa: Vay - Reiter, Csombok, Bencze, Füri, Pukli, Gábor, Arany, Czobor, Sofron, Láday, Szimler, Árkovics, Vincze P., Tóth G., Pillók, Orosz, Dósa, Kis, Nagy B., Somos. Vezetőedző: Fekti István.
A Sapa Fehérvár góljait Vincze P., Orosz és Arany lőtte.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >