Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Gól nélküli döntetlen a Vasas ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Dénes András / Videoton FC   
2011. március 01.

ImageListavezető csapatunk 0-0-ás döntetlent játszott a Fáy utcában. - A mérkőzés tétje a jó tavaszi rajt mellett az is volt, hogy dr. Mezey György csapata, győzelme esetén, ebben a fordulóban is növelheti előnyét, függetlenül attól, hogy a közvetlen vetélytársak közül a Ferencváros győzött, a DVSC-TEVA pedig majd később játssza le elhalasztott mérkőzését a Paksi FC ellen. Nyolcpontos előnyre volt esélyünk!

 

Olyan első félidőt játszott a két csapat, amilyenre számítani lehetett: a Videoton dominált, játékosaink többet birtokolták a labdát, sőt az első negyedórában akár több gólos előnyt is szerezhettek volna, de a Vasas-Híd egyre bátrabban futballozott és kiegyenlítettebbé tette a játékot. Meglepő volt, hogy milyen jól játszik a hazai csapat középpályás négyese, hiszen eben az összetételben gyakorlatilag először futballoztak együtt.

A fordulás után - a legutóbbi két Vidi-Vasas dramaturgiája alapján - Videoton rohamokra számítottunk, mégis a Vasas kezdte jobban ezt a játékrészt. Arról azért nincs szó, hogy a hazaiak helyzeteket kialakítva, a maguk javára fordították volna a meccset, de tény: megnyugtatólag hatott, hogy Mladen Bozsovics, amint a hét közepén Pakson, ezúttal is magabiztosan állt a vártán. Eltelt vagy negyedóra, mire a Videoton lábra kapott, és kétségtelenül jól jött ehhez, hogy a 60. perctől emberelőnyben is játszott csapatunk.

A Vidi a mérkőzés statisztikai mutatóiban, a labdabirtoklásban, a szögletarányban, a kaput találó lövésekben, az elszenvedett szabálytalanságokban nagy fölényben volt - egyetlen mutató hibádzott, abban hozta az "ikszet" a Vasas, a gólok számában. Ment előre, küzdött a Vidi az utolsó sípszókig, de nem sikerült betalálni Németh Gábor kapujába, a vágyott háromból egy pont, a remélt nyolcpontos előnyből hat lett.

Azért, ez sem kevés...

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >