Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Ugrásra készen várják a tartós olvadást az M0-ás déli szektorában
Ugrásra készen várják a tartós olvadást az M0-ás déli szektorában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 09.

ImageFebruárban is útját állta a nagyobb munkálatoknak a fagyos, csapadékos időjárás a M0-ás déli szektorában, ennek ellenére sem szünetelt a kivitelezés. Az M1-M6 szakaszon folytatódott a T1-es támfal megvalósítása, a Dulácska völgyhídnál pedig az úgynevezett összebetonozás és a külső szegélyépítés. A T2-es támfal kialakítása során a földmunka mellett már a mészkőfal bontása is szerepelt a munkarendben. Ütemesen haladnak a forgalomtechnikai állapot és az üzemi hírközlő hálózat terveinek véglegesítésével.

 

Az M6-51. sz. főút közötti szakaszon, a Hárosi-Duna-hídnál zajlik a fenékelemek szerelése, a mederkotrás, a cölöpözés előkészítése, a Soroksár-Duna-hídnál a szádlemezek leverése illetve a próbacölöpök visszavésése. - tudtuk meg a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.-től - Ezen a szakaszon süllyedésmérést, terület-előkészítést és háttöltés-építést is végeztek.

Az 51. sz. főút-M5 szakaszon, az 5-ös úti csomóponti ágakban földműépítést, az 5-ös úti csomópont közelében, a 261-es hídnál alapozási munkát hajtott végre a kivitelező. A 28-as és a 29-es kilométerszelvény között megtörtént a javítóréteg beépítése.

Az 51-es úti csomópontnál megkezdték az építési törmelék szétválogatását. Mindhárom szakaszon várják a tartós olvadást, hogy hozzáláthassanak az idei évre tervezett, jelentős építési munkálatokhoz.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >