Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Ismét fatolvajokat vettek őrizetbe... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 09.

ImageErcsi Hosszú-völgyben, Adony és Perkáta közötti ún. Leicht-völgyben, valamint Zichyújfalu külterületén intézkedtek tegnap a megye járőrei. Valamennyi esetben illegális fakivágás, illetve lopás miatt történt az intézkedés…

 

Öt érdi férfit Ercsi területén az ún. Hosszú-völgyben értek tetten a rendőrök. - tudtuk meg R. Szabó Ágnestől, a FM RFK szóvivőjétől - Késő délelőtt érkezett a bejelentés arról, hogy ismeretlenek ritkítják az erdőt. A tetten ért öt férfi egy köbméter körüli akácfát kísérelt meg eltulajdonítani magánterületről. A fák kivágására és elvitelére semmilyen engedélyük nem volt. Egy ötven éves férfit vettek szabálysértési őrizetbe a lopás miatt, de a többiekkel szemben is feljelentéssel éltek az ercsi járőrök.

Nem sokkal később Adony és Perkáta között található Leicht-völgybe kértek intézkedést. Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy a tetten ért 44 éves dunaújvárosi férfi 30 éves perkátai társával tíz mázsa fát tulajdonított el a bejelentő tulajdonában lévő fasorból. A 25 ezer forintos kár miatt büntetőeljárás indult velük szemben. Mindkét elkövetőt bűnügyi őrizetbe vették a rendőrök.

Zichyújfalu külterületén lévő erdősávból épp egy tucat akácfát tulajdonított el az a férfi, akit a gárdonyi járőrök lakásáról állítottak elő. A szabálysértési értékre elkövetett lopás miatt, a férfit szabálysértési őrizetbe vették.

 
< Előző   Következő >