Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Magyar Kupa: Bp. Honvéd - Videoton 1-1
Magyar Kupa: Bp. Honvéd - Videoton 1-1 Nyomtatás E-mail
Írta: Dénes András / Videoton FC   
2011. március 10.

ImageA Vidi – ismét hátrányból felállva – 1-1-es döntetlent játszott a Bozsik-stadionban, a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. - A nagy menetelés, a kilencmeccses „szerda-szombat” sorozat közepén látogat dr. Mezey György csapata a Honvédhoz. Vezetőedzőnk a Bozsovics – Lázár, Lipták, Vaskó, Hidvégi – Szakály, Sándor, Milanovic, Djordjic, Vasziljevics - Lencse kezdőcsapatot küldte pályára. A névsorból látszik, erős tizenegy lépett pályára, de a kulcsjátékosok többsége - a védők kivételével - nem játszik. Szép idő volt Pesten is, de, mire lement a Nap, újra csípős hideg lett.

 

A foci sem hevítette fel különösebben a mintegy 500 nézőt, jobbára a két tizenhatos között folyt a játék, helyzetek alig adódtak. Az egyik lehetőségből viszont előnyhöz jutott a Honvéd, Lovric lapos, jobb oldali beadását Lukas Zelenka pofozta a kapuba. A folytatásban, nota bene hátrányban, aktívabb lett a Videoton, játékosaink többször jutottak el Kemenes kapujáig, de "ordító" helyzetet nem sikerült kialakítani. A legveszélyesebb akciónknak a Hídvéginek felívelt labda bizonyult, a védő azonban nem tudta kapura küldeni a labdát, maradt a 0-1.

A fordulás után dr. Mezey György kettőt cserélt, és Nikolics valamint Polonkai, illetve a később beszálló Gosztonyi pályára lépésével lendületesebb lett a Videoton játéka. Csapatunk egyre inkább fölénybe került, látszott, csak idő kérdése, mikor sikerül gólt szerezni. A 71. percig kellett várni, ekkor Gosztonyi jobb oldali beadását Nikolics Nemanja vágta közelről a léc alá.

A hajrá negyedórája már egyértelműen a Videotoné volt, és kicsivel nagyobb szerencsével, vagy éppen higgadtrabb támadásbefejezéssel most előnyben várhatnánk a visszavágót. Gosztonyinak és Lencsének is esélye volt a gólszerzésre, de maradt az 1-1, innen kell továbbjutnunk a március 15-i, keddi, székesfehérvári visszavágón.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >