Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow A Miskolc ezúttal nyerni tudott Székesfehérvárott
A Miskolc ezúttal nyerni tudott Székesfehérvárott Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. március 13.

ImageA Miskolci JJSE legyőzte a Sapa Fehérvár AV19 farmcsapatát, ezzel bejutott az OB I. rájátszásába. Az elődöntőben még látjuk őket a Koronázóvárosban, hiszen ellenfelük éppen a Sapa Fehérvár AV19 EBEL-csapata lesz. - Jó hangulatú szurkolói ankétot tartott a Sapa Fehérvár AV19 a Városháza Nagytermében a farmcsapat fellépését megelőzően. A mintegy félszáz érdeklődő első kézből kaphatott információkat klubunk menedzsmentjétől, szakvezetésétől és játékosaitól.

 

A rendezvényen szóba került az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok hangtechnikája felújításának, az edzőpálya építésének kérdése, de további számos izgalmas téma is felmerült, így például a csapat előtt álló feladatok az OB I. rájátszásában, illetve a világbajnokság is. Kevin Primeau vezetőedző a klub és a magyar jégkorong középtávú fejlesztési irányaira is kitért, Eric Johansson pedig igen diplomatikusan válaszolt a jövőjére vonatkozó kérdésekre. Mindent egybevetve remek hangulatú ankét volt, a Sapa Fehérvár AV19 köszöni mindenkinek a részvételt.

Bő fél óra volt átérni a Jégcsarnokba, ahol a Miskolc nézett farmcsapatunkkal farkasszemet. Kiegyenlítetten kezdődött a mérkőzés, sokáig nem láthattunk komolyabb gólhelyzetet. Az első játékrész meglehetősen eseménytelenül telt, még kiállítás sem volt. A találkozó a második harmad derekán vált érdekesebbé: Nagy Gergő egyéni akcióba kezdett, megkerülte a vendégkaput, majd lőtt - a korong Hegyi elé pattant, aki gyorsan eszmélt és átcsúsztatta a gólvonalon (1-0). Nem tartott sokáig sajnos a fehérvári öröm, Bartzen egy perc múlva emberelőnyből egyenlített, ő is egy kipattanót értékesített (1-1).

Újabb egy minutum elteltével Láda Balázs lőtt bonbagólt, ezzel megfordította az állást a Miskolc (1-2). Mentek előre a mieink becsülettel, ám a támadásokból hiányzott az átütőerő - és némi szerencse is. Még kettős emberelőnyben sem tudtunk betalálni. A Jegesmedvék viszont a hajrában Majoross közeli találata és Bonar kettős emberelőnyben szerzett gólja révén tovább növelték az előnyüket, amelyet már nem is engedtek ki a kezükből (1-4). A Miskolci JJSE ezzel bejutott a rájátszásba, ahol a Sapa Fehérvár AV19 EBEL-csapatával találkozik majd.

Mestermérleg, Kóger István:

Sajnos a speciális helyzetek kihasználása döntött ma. Mi nem tudtunk élni az adódó lehetőségekkel, a vendégek pedig igen. Gratulálok a győzelmükhöz.

Mestermérleg, Bob Dever:

Nagyon büszke vagyok a fiúkra, hogy elérték a célt: a rájátszást. Ezzel bizonyítottunk nemcsak saját magunknak, hanem a kétkedőknek is, akik január táján már leírtak benünket. Nagyon jó érzés ezt a sikert azoknak az orra alá dörgölni, akik nem hittek bennünk. Innentől kezdve nincs veszítenivalónk, bátran és felszabadultan fogunk játszani.

Sapa Fehérvár AV19 - Miskolci JJSE 1-4 (0-0, 1-2, 0-2)
Székesfehérvár, 300 néző, vezette: Haszonits, Kész, Kovács B.
Sapa: Bálizs - Hetényi P., Meretei, Balogh, Hajós, Hegyi, Reiter R., Nagy G., Kiss D., Kovács V., Varga A., Farkas T., Dósa, Ondrejcik, Tóth A., Maklári, Pilcsik, Erdélyi, Horváth D., Szabó A. Vezetőedző: Kóger István.
Miskolc: Budai K. - Budai R., Szilágyi L., Gőz, Saluga, Láda B., Kis A., Waddell, Bartzen, Láda P., Dubek, Korpos, Urbán, Bonar, Kállai, Majoross, Dányi, Rafaj, Sijka. Vezetőedző: Bob Dever.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >