Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Kitüntetést kapott Balsay István
Kitüntetést kapott Balsay István Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. március 16.

ImageNemzeti ünnepünk, Március 15-e tiszteletére Schmitt Pál, a Magyar Köztársaság elnöke a Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztje Polgári Tagozatát Adományozta az önkormányzati érdekképviselet, érdekérvényesítés területén végzett több évtizedes munkássága elismeréséül Balsay Istvánnak, a Fejér Megyei Önkormányzat elnöki tanácsadójának, volt országgyűlési képviselőnek az önkormányzat korábbi alelnökének.

 

Dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést adta át dr. Berey Attilának, a Fejér Megyei Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal nyugalmazott főigazgatójának, az állategészségügy fejlesztése érdekében hosszú időn át végzett munkája elismeréseként, nyugállományba vonulása alkalmából, és dr. Csonki Istvánnak, a Közép-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság igazgatójának, a 2010. évi kolontári vörösiszap-tároló gátszakadása okozta veszélyhelyzet elhárítása, az élet újraindítása során kifejtett kiemelkedő tevékenysége, közel három évtizedes árvíz- és belvízvédelmi, környezetvédelmi munkája elismeréseként.

Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkereszt kitüntetésben részesült Huszár Zoltán agrármérnök, a Fejér Megyei Kormányhivatal Földművelésügyi Igazgatósága nyugalmazott osztályvezetője, a vetőmag- és szaporítóanyag-előállítás fejlesztése érdekében hosszú időn át végzett munkája elismeréseként, és dr. Szeőke Kálmán növényvédelmi zoológus, a Fejér Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Igazgatóság mérnök-szakértője, az állati kártevők elleni védekezési technológiák fejlesztése területén hosszú időn át végzett munkája elismeréseként.

Fashing Antal-díjat vehetett át a minisztertől dr. Birkás János, a Nyugat-Magyarországi Egyetem, Földmérési és Földrendezői Főiskolai Kar nyugalmazott főiskolai adjunktusa, a topográfiai és a geomorfológiai tudományok oktatása terén hosszú időn át végzett munkájáért.

A miniszterelnök javaslatára Pintér Sándor belügyminiszter adta át dr. Csizek Tibor rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, Székesfehérvár rendőrkapitánya részére a Magyar Köztársaság Érdemrend Lovagkereszt elismerést.

Hende Csaba, a Magyar Köztársaság Honvédelmi Minisztere Szolgálati Érdemjel Arany Fokozatát adományozta dr. Simon László rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsosnak, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének.

Dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter Magyar Agrárgazdasági Minőség Díjban részesítette és a díjazást igazoló embléma termékeiken történő használatára jogosította fel az Agárdi Pálinkafőzde Kft.-t, a díjat Szabó László, a Kft. ügyvezetője vehette át.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >