Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Közügyekről közösen
Közügyekről közösen Nyomtatás E-mail
Írta: Elekes Zsuzsanna   
2011. március 18.

ImageÖnkormányzati témanapok a Civil Piactéren. – Két hete nyitotta meg kapuit a Civil Piactér az Alba Plazaban. Az új közösségi teret hasznos és közérdekű funkciókkal szeretnék megtölteni a szervezők. A Róth Péter alpolgármesterrel folytatott megbeszélés eredményeként rendszeresen önkormányzati témanapok várják majd az érdeklődőket.

 

A Civil Szervezetek Regionális Szövetségének Fejér Megyei Önkéntes Centruma partnerségben Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatával, az Alba Plazával, valamint a Mosolybolt Alapítvány támogatásával hozta létre a Civil Piacteret. A forgalmas bevásárlóközpont ideális helyszín arra, hogy egy olyan interaktív közösségi tér alakuljon ki, ahol a civil szervezetek és a lakosság egymásra találhatnak.

A központot önkéntesek működtetik, létrehozói pedig témaheteket és tematikus napokat szerveznek. Hasznos és közérdekű funkciókkal kell megtölteni az új közösségi teret. Erről Róth Péter alpolgármester tárgyalt a CISZ elnökével. A megbeszélés eredményeként rendszeresen önkormányzati témanapok várják majd az érdeklődőket.

Az első programot jövő szerdán délután szervezik. A környezetvédelem lesz az első célterület, ahol az önkormányzati és a civil kezdeményezéseket is megismertetik a lakossággal.

A tervek szerint a következő téma az egészségügy lesz, majd az elkövetkező hónapokban minden önkormányzati szakterület „házhoz megy” a Civil Piactérre. Ezzel is képet adva a fehérváriaknak az önkormányzat ügyfélbarát, szolgáltató jellegű működéséről.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >