Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Ha hiányzik egy kis önbizalom... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 18.

ImageNincsen olyan ember, aki ne érezte volna úgy valamikor –egyszer, kétszer, de leginkább többször -, hogy összeomlott körülötte minden. A katasztrófa-érzést kiválthatja a feltorlódott munkahelyi stressz, egy rosszúl működő párkapcsolat, hangos vagy csendes válás (hiszen a „halk” dolgok ugyanolyan megrázóak lehetnek, mint a „kiabálósak”), illetve a gyermeknevelés nehézségei is óriási teherként zuhanhatnak a nők nyakába. Őket, a gyengébbiknek nevezett, ám valójában igenis erős – viszont rendkívül túlterhelt – nemet célozzák meg az önbizalom-erősítő tanfolyamok.

 

Az egyiket például Égey Tímea pszichológus tartja Székesfehérváron.

 

Image
A tréningen mindig nagyon jó a hangulat

 

Image
.

 

A 4 + 1 alkalmas „tanácsadás” segít abban, hogy a hölgyeknek több önbizalma és nagyobb önmagába vetett hite legyen, hogy mindenki vállalja fel egyediségét és ismerje fel saját értékeit, hogy legyen egy reális énképe és kellő önbecsülése, valamint, hogy a nők képesek legyenek önérvényesítő módon kommunikálni és viselkedni.

Image
Kinek melyik stílus tetszik a legjobban?

 

Image
.

 

Image
.

 

„Ez a program azért jött létre, hogy mindenki megtudja, hogy az önbizalom erősíthető, a felvállalt egyediség értékes, és, hogy a megfelelő önismeret és énkép egy minőségi élet vagy akár egy jó párkapcsolat záloga.” – nyilatkozta honlapunknak Égey Tímea.

És, hogy a belső szépség kívül is érvényesüljön, az ötödik alkalommal stílustanácsadó és mesterkozmetikus öltözködési, illetve sminkelési tanácsokkal segíti a jelentkezőket. A foglalkozásokra délelőtti és délutáni órákban is sor kerül – a fellépő igényektől függően.

 

Image
Munkában a sminkes

 

Image
.

 

Image
.

 

Image
.

 

Image
.

 

Image
A megfelelő szemhéjfesték kiemeli a gyönyörű szempillákat

 

Image
.

Szerkesztőségünk – természetesen – ellátogatott egy ilyen tanfolyamra, ahol megnéztük, hogy kik, s milyen problémákkal keresik fel (általában) a pszichológust?

A kép igen vegyes volt, ám a foglalkozás végére mindenki olyan tanácsokkal gazdagodott, amely segítséget nyújtott abban, hogy „túlélje” a nehézségeket. Sőt: hogy pozitív dolgokká formálja át azokat! S mivel a „nőt” nemhiába metaforizálják a „szépséggel”, a fejben zajló dolgok „átkötése” után a külcsín is előtérbe került.

Image
Melyik szín áll a legjobban?

Image
.

A stylist és a kozmetikus öltözködési és sminkelési tanácsokkal látta el a hölgyeket, akik élvezettel válogattak a ruhák, és festékek között....

Image
Fotó: Temesvári Márta

A tanácsadásra az alábbi elérhetőségeken lehet jelentkezni:

0620-4424240

www.psziche.webzona.hu

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >