Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
dr. Mezey: Csalódás a hollandok elleni 4-0-s vereség Nyomtatás E-mail
Írta: Schmidt Bea / Videoton FC   
2011. március 28.

ImageVezetőedzőnk agresszívebb, célratörőbb futballt várt a válogatottól a hollandok elleni Eb-selejtezőn. Dr. Mezey György reméli, időben kapta a pofont a válogatott. "Csalódott vagyok" - állapította meg röviden, tömören a vezetőedző a legutóbbi meccs kapcsán, majd bővebben is kifejtette véleményét: "Először is, agresszívebb, célratörőbb futballt vártam a válogatottunktól egy olyan mérkőzésen, amelyen jobban megszorongatjuk a hollandokat. Ám sajnos a mostani Eb-selejtező végül inkább edzőmérkőzés jelleget öltött."

 

"Megfigyelhető a nemzetközi futballban, hogy a hazai pályán játszó csapat mindig a győzelemért száll harcba. Számomra viszont úgy tűnt, hogy egy önmagát megadó magyar válogatott futott ki a pályára erre a mérkőzésre a Puskás Stadionban, több olyan játékossal a soraiban, akiknek nagyobb a füstjük, mint a lángjuk, s az elmúlt években többször is csalódást okozott a szereplésük.

 

Image
Fotó: Videoton FC

A következtetéseket természetesen le kell vonni és lehetőség szerint okulni belőlük. Remélem, időben jött a pofon és a nemzeti tizenegy játéka hamarosan visszatér abba a mederbe, amelyet Egervári Sándor, szövetségi kapitány jelölt ki, mert a legutóbb nyújtott teljesítmény elfogadhatatlan. Meg kell ugyanakkor jegyezzem, hogy a közvélemény és a média indokolatlanul nagy elvárást fogalmazott meg a válogatottal szemben a hollandok ellen, pedig nem volt semmilyen okunk a hurráhangulatra.

A kelleténél sokkal jobban kidomborították a "ha bejön..." típusú gondolatokat. Ami Liptákot és Eleket illeti, nem vagyok elégedetlen velük, szerintem minden tőlük telhetőt megtettek, ám nem tudtak továbblépni azon, amit a válogatott tegnap nyújtott, s maguk is beleszürkültek a csapat szürke játékába."

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >