Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Új vezetője van a Fidesz Székesfehérvári Képviselő csoportjának Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 30.

ImageDr. Bezzegi Pál sajnálatos halálával megüresedett tisztségére a tegnapi napon Dr. Horváth Miklósnét választotta vezetőjévé a Fidesz Székesfehérvári Képviselőcsoportja. – kaptuk a hírt Róth Péter városi elnöktől.

 

Dr. Horváth Miklósné 1942-ben született egy Somogy megyei faluban, Felsőmocsoládon harmadik gyermekként. Édesapja, nagyapja ebben a faluban volt igazgató, tanító. 1960-ban érettségizett a Munkácsy Mihály Leánygimnáziumban Kaposvárott.

Édesapját a forradalom után 1957-ben Kistarcsára internálták, emiatt a gimnázium nem javasolta egyetemi felvételét. 1963-ban, a három éves moratórium lejárta után jelentkezett és felvették a Budapesti Műszaki Egyetem Vegyészmérnöki karára, ahol 1968-ban okl. vegyészmérnökként diplomázott.

1968-tól egy évig dolgozott a székesfehérvári Ikarusban, ezt követően 1969 óta a Videotonban dolgozott nyugdíjba vonulásáig.

Dr. Horváth Miklósné évek óta aktív tagja a Fidesznek, amely négy éve alelnökévé választotta, 2010 óta pedig a választók akaratából a 3-as számú körzet lakóit képviseli Székesfehérvár Megyei Jogú Város Közgyűlésében.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >