Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Eredményes volt a rendkívüli közgyűlés
Eredményes volt a rendkívüli közgyűlés Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. április 04.

ImageJuhász László is értékelte a közgyűlési döntéseket. - A legfontosabb, hogy közel hatvan napirendet rövid idő alatt megtárgyalt és szinte mindegyiknél egyhangú döntést hozott a képviselőtestület - mondta el Juhász László, a VÁLASZ önkormányzati képviselője legutóbbi sajtótájékoztatóján. - Ez maximálisan megegyezik az általa képviselt értékrenddel, hogy a várost érintő ügyekben a kompromisszumos megoldásokra kell törekedni.

 

Azaz, hogy szakmai és nem pártpolitikai döntések szülessenek a közgyűlésen hangsúlyozta Juhász László. A fenti célt segítik a jól előkészített anyagok, amik alapján csütörtökön is sok fontos döntést hozott meg a közgyűlés. Ezek közül Juhász László elsőként a közterületek használatáról szóló rendelet módosítását emelte ki.

A VÁLASZ önkormányzati képviselője szerint ezzel rendezettebb, tisztább város fogadja majd az itt élőket és ide érkezőket egyaránt. Juhász László egyetért a sportkoncepció tárgyalásának elhalasztásával is.

A rendkívüli közgyűlésre készülve a kiemelt és a kisebb egyesületek érdekeinek összehangolását tartja fontosnak a képviselő. Mint mondta, folyamatosan ki fog állni a kis és amatőr sportegyesületek önkormányzati elismerése és hatékonyabb támogatása mellett.

A Humán Közszolgáltatási Szakbizottság civil területért felelős alelnökeként a Fehérvári Civil Központ helyiségeinek felosztásáról is szólt Juhász László. Mint elmondta, közel 30 szervezet talál otthonra az épületben, akik mind sok embert és fontos társadalmi célokat képviselnek.

Kapcsolódó cikkünk:

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=8200&Itemid=1

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >