Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Megnőtt a kínálat - és a forgalom a Vajda János Könyvesboltban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 05.

Image„A szenvedés abból fakad, hogy elvárjuk, hogy úgy szeressenek minket, ahogy elképzeltük – ahelyett, hogy hagynánk, hogy a szeretet úgy nyilvánuljon meg, ahogy akar: szabadon, zabolátlanul, ereje teljében, vezetve minket, megakadályozva, hogy megálljunk.” (Paulo Coelho – A Zahir)

A Vajda János Könyvesbolt újbóli kinyitása után már Paulo Coelho és Esterházy Péter művei is elérhetők az irodalmi kincseket felismerő közönség számára.

Köntös Attila, az üzlet vezetője örömmel újságolta, hogy a Líra hálózatához tartozó kiadók teljes választéka megtalálható náluk: élén a Magvetővel, az Athenaeummal és a Corvinaval. A vevők e hír hallatán már az első napon elözönlötték a boltot, s a nagy érdeklődés azóta is megmaradt.

Image
Fotó: Temesvári Márta
 

A Líra és Lant Zrt. általános vezérigazgató-helyettese, Újlakiné Gazdag Judit, valamint a kommunikációs és PR-igazgató, Kolosi Beáta néhány nappal ezelőtt kifejtették, hogy a kínálatot addig bővítik, amíg csak az üzlet befogadó-képessége engedi, s ezt az ígéretet úgy látszik, be is tartják…

Kapcsolódó cikkünk:

 

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=761&Itemid=33

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >