Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Megnyitotta kapuit a Fehérvári Civil Központ Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. április 07.

ImageMegkezdték a beköltözést a Fehérvári Civil Központba azok a civil szervezetek, amelyek első körben elhelyezést nyertek. A házavatón Róth Péter alpolgármester is részt vett, aki a központ helyiségeire kiírt felhívásra beérkezett pályázatokat értékelte.

 

A Polgármesteri Hivatal Civil Szolgáltatási Irodája március 11-ig várta azoknak a szervezeteknek a pályázatait, akik a Technika Házában szeretnék folytatni tevékenységüket. A közgyűlés még januárban döntött a Fehérvári Civil Központ létrehozásáról, februárban pedig jóváhagyta azt a pályázatot, amellyel az épület helyiségeinek használatára jelentkezhettek a szervezetek.

 

Image
.

A beköltözés lehetőségével 44 szervezet kívánt élni. Közülük – a testületi döntés alapján – harmincan nyertek első körben elhelyezést a Fehérvári Civil Központban.

Az önkormányzat előnyben részesítette azokat a pályázókat, akik más szervezetekkel együttműködve, közösen kívánták használni az egyes helyiségeket. Azoknak a pályázóknak pedig, akik székhelyként is a volt Technika Házát szerették volna megjelölni, igazolniuk kellett azt is, hogy nincs közműtartozásuk.

Image
.

„Újabb bizonyítékot nyertünk arról, hogy milyen színes és sokrétű a fehérvári civil szervezetek által felkarolt témák és emberek köre.” – értékelte az önkormányzati felhívásra beérkezett pályázatokat Róth Péter.

Székesfehérvár alpolgármestere kiemelte, hogy aki a kiírásnak megfelelő pályázatot nyújtott be, azok a szervezetek mind kaptak helyet. A többiek számára egy következő pályázat keretében biztosítanak ismét lehetőséget.

 

Image
Fotó: Bácskai Gergely

A nyertes szervezetek szerdán megkezdték a beköltözést. Ezzel hivatalosan is megnyitotta kapuit a Fehérvári Civil Központ.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >