Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow A sárosdi lányok vitték a prímet az ifi és junior magyar bajnokságon
A sárosdi lányok vitték a prímet az ifi és junior magyar bajnokságon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. április 07.

ImageKoncz Viktória és Hegedűs Téna elsöprő győzelmét hozta összesítésben a Zen Bu Kan Kempo Ifjúsági és Junior Magyar Bajnokság, melyet Sárosdon rendeztek meg. Hegedűs Téna négy arany- és egy ezüstérmet, míg az elmúlt esztendő legjobb női kemposának is megválasztott Koncz Viktória négy aranyérmet gyűjtött az utánpótlás bajnokságon. Mindkét fiatal tehetség a Székesfehérvári Kempo SE sárosdi szakosztályának versenyzője. Koncz Viktória továbbra is remek formát mutat.

 

Ez mindenképpen pozitív előjel a 2011. május 22-én rendezendő New Generation – V. Profi Kempo Gálára nézve, ahol ő is ringbe száll majd.

A fehérvári anyaklub kemposa, Törzsök Réka két első és egy második hellyel gazdagodott a ifi és junior ob-n. A fiúk mezőnyében a fehérvári Kontrik Dávid három, a sárosdi Horváth Bence pedig két aranyéremmel zárt.

 

.
.

A sárosdi versenyt személyesen tekintette meg a település polgármester asszonya, aki elmondta: nagyon büszke a helyi kemposokra, és örömmel támogatja újabb és újabb versenyek megrendezését.

Lehotainé Kovács Klára hozzátette, volt szerencséje betekinteni a Koncz Gábor és Kordás István által vezetett szakosztály edzésmunkájába, és megítélése szerint nagyon színvonalas szakmai munka folyik a folyamatos jó eredmények hátterében.

 

Image
Fotó: PecsuPress

A sárosdi ifjúsági és junior magyar bajnokság eredményei bővebben megtekinthetőek a www.profikempo.hu  internetes oldalon.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >