Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow U17, U19: 10 gólt vágtak a paksi kapuba!
U17, U19: 10 gólt vágtak a paksi kapuba! Nyomtatás E-mail
Írta: Németh Zoltán / Videoton FC   
2011. április 08.

ImageAz U17 7-1-re kiütötte a tolnaiakat, míg 19 éveseink 3-1-es diadalt ünnepelhettek a Paks ellen. / Videoton FC-Puskás Akadémia U17 - Paksi FC U17 7-1 (3-1)- Nem okozott gondot remek formában lévő U17-es gárdánkanak a Paks legyőzése, Mózner János tanítványai nagy fölényben futballozva ütötték ki riválisukat. A derbi gyorsan eldőlt, Hudák, Halász és Orbán góljaival a 35. percben már 3-0-ra vezetett együttesünk, mely a paksiak szépítése után sem vett vissza a lendületből.

 

A második félidőben Géresi Krisztián duplája, valamint Kiprich és Prokics gólja tette teljessé a Vidi U17 fölényét, a csapat még úgy is magabiztosan nyert 7-1-re, hogy az utolsó 15 percben a kissé szigorúan bíráskodó játékvezető Orbánt és Cziránkut is kiállította.

Az agresszíven, de egyáltalán nem durván futballozó Vidi U17 így kilenc emberrel fejezte be a derbit, ám ami még fontosabb: a Mózner-tanítványok ismét látványos támadófocival rukkoltak ki az U17 Kiemelt Bajnokságban.

Mózner János, a Videoton FC-Puskás Akadémia U17 edzője:

Nem szeretnénk elégedetlenkedőnek tűnni egy magabiztos siker után, de mi még tudunk ennél is jobban játszani. Összességében természetesen örülök, hogy ilyen meggyőző fölénnyel nyertük a bajnokit, fontos 3 pont ez, melyet előzetesen be is kalkuláltunk terveinkbe.

Videoton FC-Puskás Akadémia U19 - Paksi FC U19 3-1 (3-1)

Remekül kezdett csapatunk a Paks elleni bajnokin, a legutóbbi, győri találkozón helyzetek sokaságát elhibázó támadósorunk ezúttal jól élt lehetőségeivel. A két gárda őszi bajnokiján mesternégyest jegyző Elek Bence (képünkön) találatával már a 11. percben vezetett a Vidi, majd a 29. minutumban ismét Elek volt a befejező ember.

A Paks szórványos ellentámadásai egyikéből ugyan szépített, de két percen belül jött a válasz: Nyilas Elek állította vissza a két gólos különbséget. A második játékrészben már nem rezdültek a hálók, a Videoton FC-Puskás Akadémia U19 így 3-1-re nyert a Paks ellen, csapatunk ezzel a sikerrel fellépett a dobogó második fokára a kevesebb meccset teljesítő MTK elé.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >