Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Sportmajálisra várják a családokat május elsején Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. április 08.

ImageA sport kaphatja a főszerepet idén május elsején - egyebek mellett erről határozott a Humán Közszolgálati Szakbizottság a Vörösmarty Színházban megtartott ülésén. Az eseményre kétmillió forint jut a város büdzséjéből. A majálison több helyszín és rengeteg program várja majd a családokat, lesz sportbemutató, táborbörze, játszótér és GPS-es kincskeresés. A szakbizottság ülésén került sor a kulturális intézmények 2011-es évi munkatervének jóváhagyására is.

 

A Vörösmarty Színházban tartotta ülését a Humán Közszolgálati Szakbizottság Östör Annamária vezetésével. A szakbizottságban új kezdeményezéssel álltak elő a szakemberek, a cél, hogy a fehérváriak ne csak kirándulhassanak, pihenhessenek, vagy a vásári forgatagban szemlélődhessenek a munka ünnepén, hanem mozoghassanak, sportolhassanak is.

 

Image
.

A tervekkel kapcsolatban Brájer Éva alpolgármester elmondta, hogy igazi sportmajális lesz idén május elsején. Felvonulnak a város sportegyesületei és több helyszínen lesznek sportos rendezvények. A Bregyó-közben sportbemutatókat, a Szabadművelődés Házánál táborbörzét rendeznek, a Zichy ligetbe pedig a kisgyermekes családokat várják játszótérrel és kézműves foglalkozásokkal.

Május elsején bemutatkozhatnak a Székesfehérváron működő klubok is, hogy minél többekhez eljussanak az itt fellelhető mozgásfajták, legyen szó versenyzésről, vagy hobbiról.

 

Image
Fotó: Bácskai Gergely

A Humán Közszolgálati Szakbizottság ülésén került sor a kulturális intézmények 2011-es évi munkatervének jóváhagyására. Elsőként Vasvári Csaba, a Vörösmarty Színház igazgatója számolt be a bizottság tagjainak, aki a munkatervben szereplő bemutatókról is beszélt. Brájer Éva alpolgármester a tájékoztatót követően kiemelte, hogy a legfontosabb cél a színház számára a nézőszám emelése.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >