Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
EU támogatásból valósult meg a TBOSS Kft. új gépparkja Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. április 08.

Ünnepélyes keretek között átadták a TBOSS Kft. megújult gépparkját, mely a legszigorúbb uniós környezetvédelmi előírásoknak is megfelel. A közel 19,2 millió forintos EU támogatásból megvalósult beruházás több, mint tizenkilenc munkahelyet tart meg, és a gépparkkal felfuttatott termelés legalább 4 új munkalehetőséget hoz létre, ezáltal elősegítve a térségben nyújtott szolgáltatásaink javulását, termelékenységének növelését, valamint a helyi gazdaság fejlődését.

 

„A cég folyamatos fejlődése 2009-10. évekre tette lehetővé a beruházás megvalósítását.” – nyilatkozta honlapunknak Tüdő Ferenc, a cég ügyvezetője – „Ennek megfelelően, saját és idegen források bevonásával kívántuk a korábban megvásárolt, jelenleg már a cég sajáttulajdonát képző, Seregélyes, Jánosmajorban elhelyezkedő gazdasági, kereskedelem, szolgáltatási építési övezetben lévő csarnokában a legújabb bútoripari gépekkel gyártásunkat fokozni.”

Az új gépparkkal, aminek részét képzi többek között fúró-köldökcsapágyazó, élzáró, CNC vezérelt megmunkáló központ és táblafelosztó berendezések, megoldhatóvá vált, hogy rendeléseinket az korábbiakhoz viszonyítva lényegesen rövidebb időn belül teljesíthessük, ezáltal raktárkészletünket is jelentősen csökkenthettük, amellyel jelentős szervezési és logisztikai költségeket tudunk megtakarítani, ezáltal piaci versenyképességünket növelni, amely a válság idején nagyon fontos gazdasági szemponttá vált és emeli vállalkozásunk értékét.

„Legfontosabb céljaink között szerepelt, hogy a régi gépeinket lecseréljük, lépést tartva az ipari szegmens fejlődésének ütemével. Az új géppark elősegíti bútoraink tervezési és kivitelezési színvonalának emelését, mely által mind a belföldi, mind a külföldi megrendelőink igényeinek magas szinten eleget tudunk tenni.” – mondta Tüdő Ferenc -„Célunk, hogy mindenki megtalálja a saját egyéni életkörülményeinek és igényeinek legjobban megfelelő fürdőszoba bútorát és kényelmet biztosítsunk.”

A beruházás részben egy 19,2 millió forintos európai uniós támogatásból valósult meg. Fontos követelmény volt, hogy a műszaki ellátás színvonalán túl a regionális fejlesztést is szolgálja.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >