Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
ING Renault Forma-1-es autóbemutató az Alba Plázában Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. augusztus 06.

ImageAugusztus 4. és 7. között egy Forma-1-es versenyautó tekinthető meg Székesfehérváron az Alba Plázában. A Renault versenyautója az ING Biztosító szervezésében érkezik Székesfehérvárra, hiszen az ING pénzügyi csoport már második éve a Renault csapat főtámogatója. Az autó döntően szénszálból és cellulóz panelekből készült, speciális, ultragyors sebességváltóval van felszerelve, és a beállítások terén maximális mozgásteret nyújtó felfüggesztésekkel bír.

Az Alba Plázában az autó-bemutató mellett több Forma-1-es szimulátort is ki lehet majd próbálni, amelyekkel az érdeklődők kedvükre játszhatnak, valamint programok és rendszeres ajándéksorsolás is várja a látogatókat a helyszíneken. ING Renault Forma-1-es ajándéktárgyakat lehet nyerni, a kicsik pedig kézműves foglalkozáson próbálhatják ki ügyességüket.

Az ING pénzügyi csoport, a világ egyik vezető biztosítási, banki és vagyonkezelő szolgáltatója, a tavalyi évtől a Renault Forma-1-es csapat főtámogatója. Az ING Csoport a Renault csapat támogatása mellett a 18 idei futam közül 13 esetében a pályákon is megjelenik.

Image
Fotó: Temesvári Márta
 

Újdonság, hogy az augusztus 3-i magyar futamnak is a cégcsoport a névadó szponzora, így a futam hivatalos neve Forma-1 ING Magyar Nagydíj lett. Az ING Biztosítónak Fejér megyében két igazgatósága működik, melyek együtt 194 munkatársnak adnak munkát, akik több mint 23 000 ügyfél minél tökéletesebb kiszolgálásán dolgoznak.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >