Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Dunántúli tűzoltóságok konferenciája zajlott Velencén
Dunántúli tűzoltóságok konferenciája zajlott Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. április 15.

ImageTöbb éves hagyomány a dunántúli hivatásos önkormányzati tűzoltóságok önszerveződő szakmai továbbképzése, amelyet minden alkalommal más-más megye megyeszékhelyi tűzoltósága szervez meg. Idén a székesfehérvári tűzoltóság vállalta fel, hogy megrendezi a konferenciát a tűzvédelem, a tűzoltás és műszaki mentés, a személyzeti, a gazdasági szakterületeken valamint a parancsnokok részére. A továbbképzésekre az elmúlt egy hónapban került sor - közel kétszáz hivatásos tűzvédelmi szakember részvételével.

 

Az alkalmanként 3-3 napos szakmai továbbképzésekre Velencén kereült sor. - tudtuk meg Bisztricz Anettól, a tűzoltóság szóvivőjétől. 

 

Image
.

A rendezvényre érkeztek résztvevők Mosonmagyaróvárról, Siklósról, Sopronból, Pápáról, Tatabányáról, Dunaújvárosból, Pétfürdőről, Szombathelyről, Zalaegerszegről, Marcaliból, Esztergomból, Komáromból, Győrből, Nagykanizsáról, Barcsról, Balatonfűzfőről, Badacsonytomajról, Sárbogárdról, Siófokról, Mohácsról, Veszprémből, Lentiből, Szigetvárról, Pécsről, Paksról, valamint Székesfehérvárról és Szegedről.

Image
Fotó: Bisztricz Anett
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >