Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Az 1% maradjon 100%-ban Fehérváron!
Az 1% maradjon 100%-ban Fehérváron! Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. április 21.

ImageElkészültek az „Adó 1%” kampányt népszerűsítő kiadványok – A székesfehérváriak által befizetett adóforintokat szeretné Fehérváron tartani „Az 1 % maradjon 100 %-ban Fehérváron!” elnevezésű program. A helyi civil szervezetek működését nagyban segítenék az így befolyó összegek. A kampány állásáról Elekes Zsuzsa, a CISZ elnöke, Posch Dániel, a Civil Szolgáltatási Iroda vezetője és Temesvári Márta, a Civil Szolgáltatási Iroda kommunikációs munkatársa közös sajtótájékoztatón számolt be a Civil Piactéren.

 

Az Önkormányzat által koordinált „Adó 1%” kampány részeként, az akcióban résztvevő civil szervezetek együttműködésének eredményeként elkészültek a program marketing anyagai. A szórólapok, leporellók, a Civil Étlap, a plakátok és a freecard-ok minden civil szervezet számára elérhetőek és átvehetők a Civil Szolgáltatási Irodában, a Hiemer-házban.

Kiemelten fontos, hogy az 1%-os felajánlások fogadására jogosult szervezetek tematikus listáját tartalmazó kiadványok minél több foglalkoztatóhoz és valamennyi fehérvári könyvelőirodába is eljussanak. Ebben a szervezők a programban résztvevő civil szervezetek együttműködésére számítanak.

 

Image
Fotó: Gáspár Péter

Ahogy a sajtótájékoztatón is elhangzott: úgy gondolják, hogy a civil szervezetek számára is remek lehetőség, ha maguk viszik ki a kiadványokat, plakátokat a cégekhez, a vállalatokhoz és a könyvelőirodákba. Az érintett civil szervezetek révén sokkal hatásosabban tudják kommunikálni a közös célt, hogy „Az 1% maradjon 100%-ban Fehérváron!”.

Ráadásul a résztvevőknek alkalmuk nyílik a leendő vállalati partnereknek saját szervezetüket bemutatni. A Civil Szolgáltatási Iroda várja azoknak a civil szervezeteknek a jelentkezését, akik a marketing anyagok terjesztésében részt kívánnak venni. Heim Ildikó fogadja a jelentkezéseket munkaidőben, a 22/537-197-es telefonszámon.

A szervezők emellett ismét felhívják valamennyi fehérvári adófizető figyelmét arra, hogy 1 %-át ha lehet, helyi civil szervezeteknek ajánlja fel.

A CISZ szolgáltatásaként egyébként adóbevallásuk kitöltéséhez is segítséget kaphatnak a fehérváriak. Aki felajánlja 1 %-át a programban résztvevő valamelyik szervezetnek, azok a személyek a Civil Piactéren ingyenesen elkészíttethetik adóbevallásukat.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >