Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow "Még vár ránk ez a Föld, ezen kell hogy éljünk szebb jövőt."
"Még vár ránk ez a Föld, ezen kell hogy éljünk szebb jövőt." Nyomtatás E-mail
Írta: Csabai Dorina Eszter   
2011. április 26.

ImageA Föld napja a Munkácsy Mihály Általános Iskolában. - A Munkácsy Mihály Általános Iskola tanulói a Föld napja alkalmából különlegessé tették a tavaszi szünet előtti utolsó tanítási napot.

 

E napon a Munkácsys tanulók mindannyian zöld színű pólóban, pulóverben jelentek meg az iskolában. A Föld napja alkalmából szervezett programok középpontjában az időjárás állt. Élőképet alkotva benépesítették Magyarország földre rajzolt térképét, és felolvasták a bolygóhoz írt üzeneteiket.

 

Image
.

A tanítási órák helyett diavetítéses előadást láthattak az extrém időjárási jelenségekről, a Naprendszerről és megismerkedtek a meteorológiai mérőműszerekkel. Az ötödik és hatodik osztályosok ellátogattak a Lánczos Kornél Reálgimnáziumba, ahol a tizenegyedikes tanulók bemutatták a geológiai tanösvényt, a biológia és fizika laboratóriumot, és a Táskarádió stúdióját.

 

Image
.

A környezetvédelmi programok közül a tablókészítés, a tavaszi takarítás (azaz a tantermek rendbetétele, csinosítása) és a petpalack-szobrászat tetszett mindenkinek legjobban. Az elkészült munkákat a folyosón állították ki.

 

Image
.

Ezen a rendhagyó napon megtapasztalhatták, hogy nincs olyan ember, aki ne tudna hozzátenni valamit környezete szebbé tételéhez.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >