Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A Fejér Megyei Önkéntes Centrum megosztja sikereit, tapasztalatait
A Fejér Megyei Önkéntes Centrum megosztja sikereit, tapasztalatait Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. április 26.

ImageA Civil Szerveztek Regionális Szövetsége 2009. novemberében egy új projekt gazdája lett. Az elmúlt másfél évben a TAMOP 5.5.2.-09/3-2009-0013 számú, „Jövőforrás” program az önkéntesség elterjesztésére Fejér megyében elnevezésű projekt keretein belül a szervezet létrehozta az Fejér Megyei Önkéntes Centrumot, melynek szolgáltatásaival a Civil Szolgáltató Központ, a Balaton út 8. alatt egy új tevékenységgel bővült.

 

Ezekről számos fórumon, sajtómegjelenésben, programon adott a CISZ már tájékoztatást, és most újabb rendezvényre készül.

A Projektzáró Térségi Fórumon az elmúlt másfél év sikereiről számolnak be az érdeklődőknek, valamint a további terveikről fognak beszélni, legfőképpen az Önkéntesek Európai Éve kapcsán.

A Fejér Megyei Önkéntes Centrum továbbra is működni fog, és továbbra is várja természetesen az érdeklődőket is, illetve akik segítséget szeretnének kérni önkéntes témában, de mivel a projekt lezárása hatalmas mérföldkő a szervezet életében, szeretnék Önökkel megosztani a sikereiket, tapasztalataikat és lehetőséget biztosítani arra, hogy tanácsokat kérhessenek.

Állófogadásra várják 2011. április 29-én, 15 órai kezdettel a projekt munkatársai a Civil Szolgáltató Központban mindazokat, akik eddig részesültek önkéntességgel kapcsolatosan szolgáltatásban, vagy még csak szeretnének majd segítséget és tájékoztatást kapni, illetve csak egyszerűen érdeklődnek az önkéntesség és a Centrum működése iránt.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >