Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Könyv született a Kodolányi élsportolóiról Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. április 28.

ImageSportolók, olimpikonok és a Kodolányi János Főiskola vezetőségének jelenlétében mutatták be a Kodolányi János Főiskola élsportolóit bemutató könyvet. A szerző, Zana Anita az interjúkötetben olyan sportembereket szólaltatott meg, akik a Kodolányi János Főiskolára jártak/járnak, illetve olyan egyesületek képviselői is nyilatkoznak a könyvben, melyek szoros kapcsolatban állnak a főiskolával. A szerző maga is a KJF-en szerezte meg diplomáját kommunikáció- és médiatudomány szakon.

 

A KJF élsportolói címmel látott napvilágot Zana Anita könyve.

Tóth Bence kommunikációs titkártól megtudtuk, hogy a könyv azzal a céllal született, hogy bemutassa a Kodolányi János Főiskola sportéletét, valamint megismertesse az olvasókkal a főiskolán végzett és jelenleg is KJF-en tanuló kiváló élsportolókat, akiknek a sportban elért eredményeikre büszke lehet az iskola.

A kötet egyik köszöntőjét Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke írta. A könyv szerzője Zana Anita, aki 15 éves kora óta publikál különböző országos lapokban.A Kodolányi János Főiskolán Kommunikáció és Médiatudomány szakon szerezte meg diplomáját 2009-ben, és jelenleg is a KJF kötelékében van másoddiplomásként.

„A Kodolányi János Főiskola vezetősége az intézmény fennállása óta mindig kiemelt figyelmet fordított a sportra. Hallgatóink között nagyon sok versenysportoló van vagy szerezte meg nálunk diplomáját. Ezzel párhuzamosan élénk tömegsportélet folyik iskolánkban, számos sportágat űzhetnek hallgatóink, és tanáraink is nagy számban sportolnak rendszeresen. Nagyon nagy öröm, hogy ez a kötet megszülethetett, és bemutatja, hogy sikeres sportpályafutás mellett vagy után sikeres civil karriert is lehet jó diplomával a kézben építeni” - mondta el a könyvbemutatón Dr. h.c. Szabó Péter PhD, a KJF rektora.

„A sport tölti ki mindennapjaimat volt paralimpikonként és újságíróként egyaránt. Sok munka és erő, kitartás kellett, míg elkészült ez a kiadvány, de a nehezebb pillanatokban egy idézet mindig erőt adott a folytatásra: „Soha ne add fel, ha valamit igazán akarsz. Sokkal erősebb az, akinek nagy álmai vannak, mint az, akinek a tények jutnak. (H.Jackson Brown: Kis útmutató az élethez). Ez a könyv is egy álom megvalósulása – folytatta Zana Anita –, amellyel remélem öregbítettem a Kodolányi János Főiskola hírnevét is.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >