Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Tájékoztató a sürgősségi rendelők elhelyezéséről Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. április 28.

ImageA Fejér Megyei Szent György Kórházban az "SBO fejlesztése" című projekt munkálatai kapcsán szükségessé válik a Sürgősségi Traumatológia folyosó és egyes helyiségek építkezési terület céljára történő átadása 2011. május 2-től. Az ellátás folyamatos biztosítása érdekében a Traumatológia sürgősségi és a Belgyógyászati sürgősségi rendelő helyiségeit érintő átszervezéseket kell végrehajtani.

 

Ennek eredményeképpen a Traumatológia és Belgyógyászati rendelők viszonylag kis helyen, a jelenlegi sürgősségi belgyógyászat és a Holter, Ergometria rendelőiben kapnak elhelyezést április 29.-től.

A felújítás és építkezés időszakában előreláthatólag 1-2 hónapig a rendelők előtt nagy zsúfoltság várható, ezért kérik, hogy minden beteggel maximum egy kísérő érkezzen. Holter és Ergometria rendelők az új Sürgősségi részre költöznek, amely az Endoszkópia folyosón (Hotel II. szint, mentő bejárat után az első folyosó balra) keresztül közelíthető meg.

A rendelés új helyén 2011. április 27-én indul.

A sürgősségi röntgen vizsgálatok a III. szinten történnek. Dr. Csernavölgyi István főigazgató kér mindenkit, hogy szíveskedjenek figyelni az elhelyezett információs táblákat és kérdezzenek munkatársaitól, akik készségesen állnak a betegek rendelkezésére.

A kórház célja a zökkenőmentes betegellátás.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >