Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Megváltozik a forgalmi rend a Sportmajális miatt
Megváltozik a forgalmi rend a Sportmajális miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2011. április 29.

ImageTerelésekre, útlezárásokra kerül sor a Spormajális (http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=8374&Itemid=31) zavartalan lebonyolítása érdekében. - Forgalom-elterelésekre, útlezárásokra kell számítani a megyeszékhely több pontján 2011. április 30. (szombat) 22 órától május 1. (vasárnap) 22 óráig.

 

Május 1-jén (vasárnap) 9.30 órától 10.30 óráig tartják a sportolók felvonulását a Palotai út, Petőfi szobor - Palotai út - Schwabisch Gmünd u. - Szabadságharcos út - Mészöly Géza u. - Liget sor - Bregyó köz - Bergyó Sporközpont útvonalon. Emiatt a Palotai út Budai út és Schwäbisch Gmünd u. közötti szakaszának Várpalota irányába haladó sávja lezárásra kerül. A Várpalota felé haladó távolsági és helyközi autóbusz-járatok, valamint személygépkocsik a Halász u. - Kelemen Béla u. (Palotaváros) terelőútvonalon közlekednek.

A útvonalat a rendőrség szakaszosan lezárja, illetve a felvonulás követően folyamatosan felszabadítja.

A Mészöly G. u. - Szabadságharcos út lezárása miatt az alábbi helyi járatok részére terelőútvonal kerül kijelölésre: A "11"-es jelzésű járatok mindkét irányban a Mészöly G. u. - Palotai út terelőútvonalon közlekednek. A járatok a terelőútvonalon rendszeresített megállóhelyen megállnak. A "17"-es jelzésű járatok mindkét irányban Palotai út - Mátyás király körút terelőútvonalon közlekednek.

 A Sportmajális rendezvényei miatt a Bregyó köz a Liget sor és Malom utca között, valamint a Szabadságharcos utca Kodolányi János Főiskola előtti szakasza egész nap lezárásra kerül a gépjárműforgalom elől. A Szabadságharcos utca Főiskola és Fürdő utca közötti szakasza a Fürdő utca felől lesz zsákutca. A Fürdősor a Fürdő utca felé lesz elhagyható.

A Rét utca lakói a Malom utcai kordonon keresztül közlekedhetnek.

Megállás, várakozás: A Mészöly Géza utcában, a Rózsa liget felöli oldalon május 1-jén reggel 6 órától 10 óráig nem lehet várakozni. A Szabadságharcos utca Főiskola előtti szakaszán április 30-án 22 órától tilos a várakozás. A lezárt területen hagyott gépjárműveket a Városgondnokság Kft. elszállítja.

Kérjük, hogy a rendezvények helyszíneit a látogatók gyalogosan vagy kerékpárral közelítsék meg! Várakozási lehetőség korlátozott számban a felvonulást követően a Liget soron és a Mészöly Géza utcában, illetve a Malom utcában lehetséges.

 
< Előző   Következő >