Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Csapatunk erősítési tervei
Csapatunk erősítési tervei Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. április 29.

ImageÖtödik EBEL-szezonjára készülő csapatunknál már most, a tavaszi holtidény kezdetén lázas munka folyik a háttérben, a kulisszák mögött azért, hogy minél erősebb keret álljon Kevin Primeau rendelkezésére az ősszel. - Elöljáróban szögezzük le: nem egyszer hangsúlyoztuk már, hogy a klub hivatalos honlapja lévén nem közölhetünk átigazolásokkal kapcsolatos pletykákat, szóbeszédeket. Hogy ezúttal mégis kivételt teszünk, annak oka, hogy szakosztály-igazgatónk néhány nevet is nyilvánosságra hozott abban az interjúban, amely a Sapa Fehérvár AV 19 átigazolási/erősítési terveit firtatja.

 

És miután több sajtóorgánumban napvilágot látott, mi sem akarjuk eltitkolni: klubunk menedzsmentje szeretné a következő szezontól a soraiban látni korábbi válogatott csatárunkat, Vas Jánost. (Aki a 2009-2010-es szezonban erősítette csapatunkat, akkor, amikor fantasztikus mérkőzéseket játszva az osztrák bajnokság alapszakaszának a hatodik helyén végzetünk, s ezzel bekerültünk a rájátszásba.)

Ami tény: Vas János most lejáró egyéves szerződését nem hosszabbítja meg a svéd másodosztályban szereplő klubja, a Tingsryd, mondván: a játékos kiegyensúlyozatlan teljesítményt nyújtott. (Vas 62 meccsen 23 gólt szerzett az előző idényben.)

Ugyancsak lejár Bartalis István szerződése a Troja/Ljungbynál, s ő szintén erősítést jelente csapatunknak. Mindez azonban korántsem jelenti azt, hogy a két támadó a következő szezont Székesfehérváron tölti.

Ocskay Gábor szakosztály-igazgató a sportnapilapban ekképp nyilatkozott az erősítési tervekről:

- Arra, hogy Bartalis Isti nálunk folytassa, nulla százalék az esély. Az ebédünk inkább volt családi beszélgetés, Vas Jánossal viszont hosszabb kávézásra készülök, és Mihály Árpádot is várom hétfőn. Kevin Primeau vezetőedzőnkkel egyeztetve a további jelöltjeim: Kóger Dániel, Magosi Bálint, Sikorcin Ladislav és Szirányi Bence. Azért mondom el a nevüket, mert egyiküknek sincs élő szerződése, tovább rákérdeztem már náluk, nyitottak-e a beszélgetésre… Kulcskérdés még Hetényi Zoli, ha ő marad, könnyebben sakkozhatunk a hatvan EBEL-ponttal.

Napvilágot látott az is, hogy a szakvezetés egyetlen légiós hátvédet akar megtartani a jelenlegi keretből: a 34 esztendős szlovák Juraj Durcót, aki a mögöttünk hagyott idényben 45 mérkőzésen segítette csapatunkat megbízható, kiegyensúlyozott játékával.

Arról pedig már korábban, még március végén beszámoltunk honlapunkon, hogy a svéd-kanadai Eric Johansson újabb egy évre elkötelezte magát klubunk mellett.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >