Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Sikeres ARAK szereplés Ankarában
Sikeres ARAK szereplés Ankarában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2011. május 04.

ImageEgyéni csúcsokat értek el a székesfehérvári sportolók . - Tizennégy fős serdülő válogatott képviselte Magyarországot a törökországi Ankarában megrendezett World Children Games című versenyen. Az Alba Regia Atlétika Klub három sportolót adott, akik kiváló eredménnyel tértek haza.

 

A megmérettetésre a világ kilencven országából érkeztek résztvevők, a szervezők jóvoltából egy kisebb olimpián érezhették magukat. A magyar serdülő válogatott hét fiúból és hét lányból állt, a csapatba három ARAK-os sportoló került, egyébként Székesfehérvár adta a legtöbb magyar atlétát a 13-14 évesek közül.

 

 
Image
.

Halász Géza, az ARAK utánpótlás edzője magas szinten segítette a munkát a török fővárosban is. Szabó Dániel 100 méteren egyéni csúccsal a másodikként ért célba. Szabó Eszter 600 méteren futotta élete eddigi legjobbját és lett bronzérmes.

 

 
Image
.

Krecskó Ferenccel kiegészülve a fiúk 4x100 méteres váltója szintén a dobogóra állhatott. Magyarország fiú és lány csapata is a második helyen végzett csakúgy, mint az összesített pontversenyben, ahol a vendéglátó török csapat nyert egy ponttal a magyarok előtt.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >