Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Deák Lajosné képviseli a 11-es választókerület lakóit
Deák Lajosné képviseli a 11-es választókerület lakóit Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. május 10.

ImageDeák Lajosné a Fidesz Magyar Polgári Szövetség képviselőjelöltje abszolút többséggel győzött a vasárnapi időközi választáson Székesfehérvár 11. számú választókerületében. A megválasztott jelölt dr. Cser-Palkovics András polgármesterrel és Róth Péter alpolgármesterrel tartott közös sajtótájékoztatót. Mindhárman megköszönték a választópolgárok szavazatát és bizalmát. A megválasztott képviselő a következő Közgyűlésen teszi majd le a képviselői esküt.

 

A város polgármestere dr. Cser-Palkovics András mindenkinek megköszönte a szavazatát, mellyel egyfajta véleményt is formáltak az emberek a városvezetés munkájáról. Az alacsony részvételi aránnyal kapcsolatban elmondta, hogy időközi választásról van szó, ahol várható volt, nem lesz kimagasló a részvétel.

Kiemelte: mint minden választás ez is egyfajta értékítélet. Mindenképen látszik, hogy a döntő többség támogatja a városvezetés munkáját. Ez új lendületet is adhat számunkra, az emberek értékelik azt a folyamatos konzultáció-sorozatot, melyet még intenzívebbé kell tenni a jövőben, hogy elmondhassák a véleményüket és problémáikat.

 

Image
Fotó: Bácskai Gergely

Deák Lajosné olyan képviselője lesz a városrésznek, aki elérhető, megtalálható és képviselni fogja a városrész érdekeit. A 11-es körzet megválasztott képviselője Deák Lajosné megköszönte a választók bizalmát, reményét fejezte ki, hogy jó gazdája lesz a körzetnek és tudja folytatni dr. Bezzegi Pál munkáját.

Róth Péter alpolgármester annak a közel harminc önkéntes munkáját is megköszönte, továbbá köszönetét fejezte ki a többi jelölteknek, mert „egy tiszta és becsületes kampány volt”, melyet a választási bizottság is külön kiemelt.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >