Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow együttműködés a mobilszolgáltató és Székesfehérvár között
együttműködés a mobilszolgáltató és Székesfehérvár között Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. május 11.

ImageSpeciális együttműködési megállapodást kötött Székesfehérvár és a Vodafone. A mobilszolgáltató 22 új bázisállomást épít a városban, melynek köszönhetően gyorsabb internetezési lehetőséget kínál, helyi szinten is bevezetik a mobil jegyértékesítést, továbbá az Alba Régia Sportcsarnok az-az Vodafone Sportcentrum névadó szponzora lesz négy éven keresztül.

 

Székesfehérvár mindig is a magyar gazdaság egyik központja volt – mondta dr. Cser-Palkovics András polgármester az együttműködési megállapodás aláírásakor. Kiemelte, hogy az innováció kitörési pontja Székesfehérvárnak, e nélkül nem tudna fejlődni a város a 21. században.

„Egy felelősen gondolkodó nemzetközi vállalat és a vidéki Magyarország meghatározó gazdasági motorja Székesfehérvár összefogását szentesítjük.” – mondta.

 

Image
.

A helyi sport- és kulturális élet támogatásával pedig a cég valódi értéket teremt, példát állítva a helyi közösségért tenni akaró fehérvári gazdasági szereplők számára. A Vodafone Magyarország és Székesfehérvár város között példaértékű és követendő modellt kívánunk létrehozni – hangsúlyozta dr. Beck György elnök-vezérigazgató.

A cég az elmúlt tíz évben a legtöbbet fektetett be a telekommunikációs szektorba, így a mobil távközlés fejlődésének motorja és a mobilinternet bevezetésének zászlóvivője. A 22 bázisállomásból eddig 15 készült el és hamarosan befejeződik a bővítés. Az intenzív bázisállomás-fejlesztéseknek köszönhetően Székesfehérváron a Vodafone szolgáltatásai immár kiváló minőségben érhetők el a teljes lakosság számára.

 

Image
.

Mostantól a környékén élők az eddigieknél is jobb minőségben telefonálhatnak, illetve gyorsabban netezhetnek okostelefonjukon vagy mobilinternet-modemjük segítségével. A technológiai fejlesztések mellett a Vodafone mindig is nagy hangsúlyt fektetett a sport támogatására. Ezért döntött úgy, hogy a város egyik legkedveltebb sportjának, a kosárlabdának otthont adó létesítménynek névadó szponzora lesz négy éven keresztül.

Az eddigi Alba Regia Sportcentrum a jövőben a Vodafone Sportcentrum nevet fogja viselni, amely a jegyértékesítési rendszer kiterjesztésével várhatóan még színvonalasabb és nagyobb érdeklődést kiváltó sport- és kulturális rendezvényeknek közkedvelt helyszínévé válik.

Image
Fotó: Bácskai Gergely

Az együttműködés harmadik pillére a mobil jegyértékesítés városi szintű bevezetése, a Tikit.hu jegyértékesítési rendszerrel közösen. A Tikit.hu elindításakor a Vodafone úttörő szerepet vállalt a rendszer támogatásában és a Mobil Vásárlás szolgáltatás elterjesztésében. Éppen Székesfehérváron debütált a rendszer a tavalyi FEZEN Fesztiválon, amelyet szintén támogatott a mobilszolgáltató.

A rendszer városi szintű bevezetésével a régió lakossága a jövőben mobiltelefonnal tud jegyeket vásárolni a város legkülönbözőbb, többek között a Vodafone Sportcentrumban tartott zenei, sport és családi rendezvényeire.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >