Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Pálmalevelek az ősi múltból - a jövőbe nézve Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. május 12.

Image"Voltam Indiában és a saját szememmel láttam azokat az írásokkal telekarcolt ősrégi pálmaleveleket, amelyekről felolvasták a múltam és a jövőmet!" - Ezekkel a szavakkal kezdte elbeszélését Bartholomaus Schmitt müncheni üzletember, akinek a történetéről már könyvet is írtak...

 

A pálmalevelekre olyan emberek életrajzát írták több ezer évvel ezelőtt, akik MA is élnek, és akikről tudták, hogy kerestetni fogják, és meg is találják a saját pálmalevelüket! A történelmi tapasztalat és a sajátom is azt mutatja, hogy aki hírt kap a pálmalevelekről (ahogy most Te is) és érzi, hogy róla is szól egy levél, azoknak az embereknek ÍRTAK egy ilyen személyes üzenetet!

 

Image
.

A pálmaleveleken az összes életterületünket érintik mind a múltbéli, mind a jövőbeli eseményeket, 1-2 éves intervallumokban. Bár a döntés továbbra is a miénk marad, hogy merre haladunk tovább, az adatok felbecsülhetetlen segítséget jelentenek életünkben. Akkor találnak ránk és arról írnak, amikor és amiről a legfontosabb, hogy külső segítséget kapjunk a továbblépéshez.

 

Image
.

A leheletvékony leveleket olyan különleges eljárással tartósították, hogy 800 évig megőrzik a rájuk karcolt adatokat, majd elöregszenek, és újramásolják őket. Az elmúlt évben már több, mint ezer magyar embernek is felolvasták a pálmalevelét a nemzetközi pálmalevél szövetség jóvoltából.

A pálmalevelek nemzetközi nagykövete egy magyar ember, Oszter Tamás, aki hamarosan nálunk tart előadást!

 

Image
.

Ezt nyilatkozta az előadásról: „…Mára egyértelművé vált, hogy miért is válnak hasznunkra a pálmalevelek a XXI. században. Rengeteg emberrel találkoztam, akinek már felolvasták a pálmalevelét. Elképesztő tapasztalni, ahogy telik az idő a felolvasásuk óta, hogyan is alakul az életük, fejlődik a személyiségük. Ők is ugyanolyan emberek, mint mi mindannyian. Birtokába kerültek azonban valaminek, amiről a legtöbben csak álmodnak. Ez a dolog különbözteti meg őket a többiektől, és ettől válhatnak igazán naggyá, elégedetté, és boldoggá. Erről is szól ez az előadás… rendkívüli időket élünk, amely rendkívüli megoldásokat követel. Mindenki kap segítséget ebben az időszakban, a szerencsések egész konkrét kulcsokat is, ami a valódi életfeladatának megvalósítására nyit ajtót…”

 

Image
.

 A mostani előadás különlegessége még az is, hogy több embernek lehetősége lesz , hogy INGYEN jusson a pálmaleveléhez!

 Ezért érdemes olyan személyeket is hozni, akik még nem regisztráltak!

A helyszínen lehetőség nyílik személyes regisztrációra – a pálmalevél keresés elindítására!

 

Helyszín: Székesfehérvár –Kodolányi János Főiskola, ’A’ Épület , Szabadságharcos út 59.

Időpont: 2011. május 13. PÉNTEK 18 óra

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >