Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Öngyilkosságot követett el az emberöléssel gyanúsított férfi...
Öngyilkosságot követett el az emberöléssel gyanúsított férfi... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. május 16.

ImageLepedőből tépett csíkokat és azzal kísérelt meg öngyilkosságot elkövetni az a 30 éves csókakői férfi, akit felesége megölésével gyanúsítanak a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói. A férfi a kórházba szállítást követően csütörtökön éjjel meghalt…

 

"Május 11-én késő este a fogda őrszemélyzete vette észre az ellenőrzés alkalmával, hogy a 30 éves őrizetes felakasztotta magát." - tudtuk meg R. Szabó Ágnestől, a FM RFK szóvivőjétől - "A férfi lepedőből tépett csíkokat kötött össze, azzal kísérelte meg az öngyilkosságot. Az őrszemélyzet haladéktalanul megkezdte a férfi újraélesztését, amit a helyszínre hívott mentő személyzete folytatott. Állapotát stabilizálták és a Szent György Kórházba szállították. Május 12-én éjjel értesítették a rendőrség ügyeletét arról, hogy az intenzív osztályon elhelyezett férfi elhunyt."

Mint arról korábban beszámoltunk április 11-én a férfi több késszúrással megölte 23 éves feleségét. A férj egy hete bujkált a település egyik üresen álló ingatlanán, amikor a polgárőrök segítségével elfogták. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetése miatt indított nyomozást az ügyben, a gyanúsított előzetes letartóztatását töltötte a rendőr-főkapitányság fogdájában, amikor az öngyilkosságot megkísérelte.

A parancsnoki vizsgálat megállapította, az őrszemélyzet nem mulasztott.

 
< Előző   Következő >