Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Öt bajnoki címmel az ARAK a legjobb
Öt bajnoki címmel az ARAK a legjobb Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. május 18.

ImageSikeres fehérvári szereplés a Váltó OB-n. - A szabadtéri atlétikai pálya versenyszezon első országos bajnokágát néhány nappal ezelőtt rendezték meg Budapesten. A Váltó OB-n a 13-19 évesek korosztály 4 fős váltói versenyeztek. A 22 bajnoki címből a legtöbbet, ötöt Székesfehérvár atlétái szereztek meg.

 

Aranyérmes lett az ARAK 13 éves fiú 4x100 méteres váltója a Klárik, Kaszás, Kiss, Hornyák összeállításban. A 14-15 éves fiúk közül a 4x100 méteres és a svéd váltóban is a Huszár, Bozsák, Krecskó, Szabó D. összetételű ARAK váltó lett bajnok. Ugyanebben a korosztályban a lányok is bizonyítottak.

 

Image
.

Csakúgy, mint a fiúk, a lányok is dupláztak. A 4x100-on Szalay, Horváth, Jahola, Zsiga felállásban, míg a svéd váltóban Enesei, Horváth, Zsiga, Szabó E. sorrendben futó ARAK-os csapat állhatott a dobogó tetejére. Az 5 aranyérem mellett két ezüst is jutott.

 

Image
.

A 13 éves lányok 4x600 méteren, az ifjúsági fiúk 4x100 méteren lettek másodikak. A 14-15 éves fiúk 4x800 méteres váltója is a dobogóra állt, a harmadik helyen végeztek. A további két negyedik hely, egy hetedik és egy nyolcadik hely teszi teljessé a váltó OB-n az ARAK sikerét.

Az 5 arany, 2 ezüst és 1 bronzéremmel, azaz 8 éremmel a legeredményesebb egyesület az országban a székesfehérvári ARAK lett!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >